Så jävla mycket reklam är det väl ändå inte?

Hej vänner!

Jag börjar fasiken bli irriterad nu alltså. Detta eviga klagande på att min blogg innehåller en massa reklam! Så mycket reklam är det väl ändå inte? Skriver jag om en tröja och inte berättar var den kommer ifrån får jag 1000 frågor liknande denna;

"Vart kan man köpa tröjan?????"

Skriver jag ett inlägg och tipsar om vart du kan köpa den och sedan lägger till en logga liknande nedan;

Spana in shopen du också, genom att klicka på reklamloggan nedan.
Stella Kei Store


Då får jag skit för att jag "bara gör massa reklam".

Är det inte väldigt smidigt för er att klicka på affärens logga och gå in och kika direkt? Varför är vanliga länkar mer accepterat än bildlänkar? Eller är det bara min blogg och när jag tipsar om saker som ni har fått upp någon bild av en "pengakåt bimbo"? Stina-lee tipsar om kläder, Kenza likaså, men när jag gör det så är de bara reklam. Har ni tänkt på vilka av oss tre som tjänar pengar på bloggen? INTE är det jag ialla fall! Jag får inte ett öre för att lägga ut länkarna (möjligen om någon skulle köpa något via länken)

Återigen börjar ni få mig att tröttna på bloggandet.
När skall ni förstå att det är min blogg och jag publicerar precis vad jag vill!? När skall ni förstå att trots att det är min blogg så gör jag så himla mycket för er skull och för att ni skall få utnyttja erbjudanden, vinna priser och liknande. När jag håller i tävlingar så är det saker jag kunnat gjort bättre;

"Det är omöjligt att vinna"
"Dåliga regler"


Det är precis lika svårt för alla att vinna!!
Jag tvingar ingen av er att stanna och jag förstår heller inte varför ni gör det om den är så himla dålig..
33
Marica Rödebäck

Håller med.. Så tråkigt om du skulle lägga ner bloggandet bara för att folk inte kan sluta läsa om dom inte gillar det liksom.. Förstår inte heller det, så svårt är det väl inte ..



Gaaah, nu gjorde den där tjejen mig också upprörd.

Sofie

Buhhuuuuuu, ett jävla gnällande är vad det är. "Jag struntar snart i att blogga, alla klagar bara" Buuhuuu igen. Då vill ju bara ha bekräftelse! "Åå nej, sluta inte blogga, din blogg som är såå bra.." Haha, pinsamt!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Sofie: Är du dum eller? Var någonstans har jag skrivit att jag funderar på att sluta? Jag skrev att sådana som DU börjar få mig att tröttna, för det gör ni!

Marica Rödebäck

Och så är det riktigt fegt att personen inte vågar stå för vad hon tycker ... Det ÄR pinsamt.

SANNA.K

Störda människor!! Vem fan orkar ens yttra sig om att du har mkt reklam? Den som inte gillar det läsar bara inte din blogg, är det så svårt att fatta för dem? Dom är bara avundsjuka, vrf i hela friden skulle dom annars ens kläcka ur sig nåt sånt? BRY DIG INTE om att några omogna äckel skriver för att trycka ner dig, klart dom vill ha bort dig ur bloggandet för dom är så jävla avundsjuka så dom dåligt.



Serisöt, du får inte sluta blogga, vad du än gör sluta inte! JAg vill inte det, många andra vill itne heller det! Ta till dig det positiva och inte det negativa. Du gör ju såklart med ditt bloggande, lägger ner det eller inte, som du vill. jag kommer börja gråta då, det låter helt sjukt fjantigt, men jag älskaaaaar din blogg så jag skulle nog gör det.

Linda

Va trött jag blir. Folk ä så ytliga och avunsjuka och dom irriterar sej på allt. Vad är de för land jag bor i börjar jag tänka. Jag jobbar inom handel också så jag vet vad "trevliga" kunderna kan vara mot en, dom ä snåla och aldrig nöjda hur man än gör för att tillfredsställa dom. Varför ä svenskar så kyliga?! Jag förstår inte.



Jag gillar dej i alla fall Linda! Forsätt med de du gör! Kramar

JOSEFINE

jag tycker det ser mycket bättre ut med bildlänkar!

Marica Rödebäck

Det är roligare med bildlänkar ... Som Josefine säger - mycket bättre.

Johanna

Alltså jävla idioter det finns, jag blir fan irriterad när jag läser ditt inlägg!!

HERREGUD, vadå mycket reklam?! Det är inte alls för mycket?

Fattar inte varför folk bara ska klaga på massa saker hela jävla tiden.. Om man nu stör sig på en person, varför inte bara skita i att gå in på bloggen? Ta bort bloggen från Bloggkoll eller dina favoriter eller vart man nu har bloggen någonstans..



Blir så trött på sånt här bara..



Din blogg är en av de bästa!! Och det vet du att jag tycker :) (hoppas jag) ;)

veronica

men satans äckliga jävla drägg som blir upphetsade och kåta av att trycka ner andra att dom bara måste öppna käften, det är DOM/NI som är avskyvärda! tvi på er! och håll käften om ni inte har bättre att skriva, thats it. linda! du ska absolut aldrig sluta blogga gumman, <3<3 you rock !

© K A T T A

Det är inte omöjligt att vinna.

Jag vann ju! Sitter och väntar varje dag på att den lilla Devil Baby ska landa hos mig :)



Dessutom skit i alla de jävlarna som håller på, din blogg är toppen och det kommer den förbli.



Fuck them! :)

Johanna

Hej Linda! Förstår att du tappar lusten av allt gnäll från läsare... håller helt med dig om att det är din blogg och upp till oss om vi läser eller inte, exempelvis färgar inte jag håret så när du svarar på sådana frågor skummar jag bara förbi och läser istället det som faller mig i smaken. Vad gäller din "reklam" när du exempelvis handlat kläder tycker jag är kanon självklart vill jag veta vart jag kan hitta det du skriver om ifall jag gillar det och att länka med en bild är väl kanon, ögat fastnar ju oftast för bilder. (sen måste jag erkänna att jag trodde du känade pengar på din blogg och på olika reklamer, men vad gör det? Det är väl bara kul för dig isf!) Keep Up!

Kram

Fia

Sluta inte, pleace.

puma

Men åh, jag blir så less när jag läser dina inlägg där du skriver om folk som gnäller på att du "lägger upp orättvisa eller dåliga tävlingar" eller "har mycket reklam", eller helt enkelt när dom gnäller på det du skriver. Jag blir alltså inte less på DIG, utan på dom som gnäller. Det är ju så jävla onödigt att göra det, för gillar dom det inte så behöver dom ju inte läsa din blogg. Du tvingar ju som sagt ingen att läsa, du har inte någon skyldighet att göra alla människor i världen nöjda. Folk som gnäller på det man skriver i bloggen är ju bara korkade. Skärpning på dom!

Fortsätt med att tipsa om sidor på din blogg, fortsätt med tävlingar, och släng gärna in lite extra för att göra gnällaporna ännu surare!

stå på dig!

Alisa

Gumman, ta inte åt dig, strunt i de, de behöver INTE LÄSA din blogg om de inte gillar det. Förlora inte bloggandan nu. Din blogg är bland den första jag kollar upp varje morgon för den får mig att le, komma bort från vardagens jobbiga tankar. Du bloggar precis som du ska blogga, du bloggar ur ditt sinne. Det du känne rför att blogga, reklma eller inte. Det är återigen DIN BLOGG och ingen annans. Käft på sådana människor bara, KÄFT!

anna

men ta bort din fucking blogg om det bara ställer till massa problem

sofia

Hej!

Gillar din blogg, annars skulle jag inte läsa :P

Fast viss reklam är lite väl ofta ^^

G I L R A E N

Linda, du är en stor förebild till många bloggerskor som ser upp till dig i vått och trott. Men så finns de ju den lilla skaran som bara ser ner på stora bloggerskor som dig, de bildar fördomar och falska meningar om dig och andra. Tyvärr finns de ju sådan i precis alla lägen och man kommer aldrig att undkomma dem.



Så Linda, som så många andra säger, ignorera dessa påhopp! Du är en bloggerska i världsklass, så låt inte någon liten skara hattifnattar hoppa på dig och få sin vilja igenom! Tänk på alla underbara läsare du har, det är ju för dem du håller bloggen i liv för, inte för hattifnattarna.



Sköt om dig nu!



/trogne läsaren Gilraen

Annchen

Skit i var andra människor tycker, visst det kan vara svårt att göra det men man får försöka. Det är inte dom som håller på med DIN blogg utan det är DU. Du får skriva om precis vad du vill, ha hur mycket reklam du vill ha, ha dina tävlingar som du vill m.m och kan inte folk acceptera det ja, då borde de väl inte läsa din blogg i fortsättningen.

angelica

Alltså. vi pumpas ändå dagligen med så mkt reklam, att jag inte kan förstå att det blir ett sånt ståhej om att du lägger in reklam i din blogg.



Jag tycker dock också att det är jobbigt med reklam på bloggar, och ibland kan det faktiskt bli lite väl mkt reklam istället för vanliga blogginlägg.



Men det är din ensak om du vill ha reklam eller inte.



Skriver du om något intressant så läser jag, gör du det inte, ja då avstår jag helt enkelt.



Ha en bra dag ! :)

NEA

Herregud. Att folk ens orkar göra så stor sak av att du lägger ut ERBJUDANDEN till läsarna, borde ni inte tacka Linda för att hon ger er möjligheten att också fynda, istället för att hålla det för sig själv. Otacksamma läsare.



Och jag antar att Linda får nya läsare varje dag nästan, dom kanske inte har sett allt det Linda lagt ut innan då.



Och du Linda, även om det är svårt - ta inte åt dig! Du är inte värd den skit du får. Lycka till!

Linn

Samma visa om o om igen.

En anonym har talat = ingen bryr sig.

Vilken chock man skulle få om offren hade en identitet nångång.

emma

Reklam är bra så länge det inte blir mer och mer bara. Jag brukar få dom bästa tipsen via din blogg, så keep going. Och sen är det helt rätt, om folk klagar förstår jag inte varför dom ens bryr sig om att stanna kvar, allra minst att ens orka bry sig om att skriva en kommentar. Klicka vidare bara så är ett av deras problem ur världen lixom :)

JONNA

Det är ju jävligt mycket roligare att se lite bilder. Och man blir ju mer intresserad om det är en bildlänk, än om det är en vanlig länk.



vad är det med folk? :S

LillaBoo

Reklam med bilder är väl bra?! är ju så man hittar nya sidor, har hittat massa härliga sidor på så sätt även om jag inte köpt något så är det alltid kul att drömma lite ;)

Och det är väl klart att d e svårt att vinna i tävlingarn..men du har ju många läsare och lottar dessutom ut saker som typ alla vill ha! men någon vinner ju, så det ska vara svårt!! och tycker man inte att det är någon idé att vara med får man väl skita i att tävla helt enkelt! :)

Gnälla kan folk..men skulle dom vinna tror ja inte att dom sitter å tänker på alla som blev utan :P

kidabouche.blogg.se

linda, jag älskar din blogg, och det är bra med tips & kul med tävlingar! är förresten med i tävlingen om klänningen, där man inte behöver göra annat än att peka på vad man vill ha och skriva det till dig lixom, varför klagar folk ?

emaa

Det sista du har är mycket reklam, jag följer din blogg dagligen och har gjort i snart ett år, lite mer :) din blogg är suveränn och du är en förebild för många av oss :)



Stå på dig Linda,



/trogen läsare, emaa

Nina

har blivit mkt sämre sen du började ha massa reklam osv, läste nästan dagligen förut, men nu är det bara massa strunt.. ledsen att behöva säga det!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Nina: Så extremt mycket reklam är det inte.

LINA VERONICA

Äh, skit i dem! Jag tycker aldrig att jag ser något som du lägger in som reklam, det är ju en hjälpande hand, god damn it!



Jag klickar hellre på en länk direkt än att jag ska behöva googla skiten i hundra år! Gillar dina tips! MER REKLAM! ;D

J M

Jag förstår mig inte på folk ibland. Jag tycker det är jätte bra med reklam på bloggar, då blir allting mycket lättare, keep it up :))

angelica

Jag/besökare uppfattar också en blogg som mer seriös om den inte har så mycket annonser.



Men omdu t.ex som med gratis bio tjänar på det så är det ju en riktigt kul grej för dig



have a nice day ! :)

Sventilde

Enjoy your website very much. Good job!