Tävling - vinn sommarklänning! - AVSLUTAD!


För att delta krävs det INTE att man har en blogg.
(men om man vill tipsa om tävlingen är de mer än okej)

Gör såhär:
-Skriv ditt klantigaste minne i en kommentar till detta inlägg.
-Lämna även önskad färg på klänningen tillsammans med mailadress.

Dessa färger finns att välja på:
svart  , gul , lila , rosa , vit , blå

Tävlingen avslutas:
Måndag 12/5

Tack
Mikka för kollaget.
141
Sabina

Den klantigaste minnet jag har måste nog vara när jag jobbade på max & jag skulle göra en stor milkshake till en äldre man. Jag kollar runt i serveringen. JAg har på kranen & det bara rinner milkshake både över mig och golvet. Jag märker inget förrns alla kunder säger "det rinner" & Jag står och skriker. Helt illröd i ansiktet. Men jag log efteråt och sa att jag hade jordgubbsparfym eftersom hela jag var en milkshake!

Michaela [Dorthonion]

För att jag inte kan komma på något klantigt sådär på rak arm som jag gjort, och inte så klantigt att man kan vinna en klänning på det iaf XD

jennifer

ett minne jag har då jag klantade till mig var när jag praoade på coop konsum, skulle packa produkter i hyllorna och de var en speciellkrydda någon thai och jag råkade tappa fram en kund och de började lukta över hela affären de var både klantigt av mig och även pinsamt. Jag skulle gärna vilja ha en vit klänning.

min mail finns i min blogg

Marica Rödebäck

Mitt klantigaste minne är när jag fastnade i en karusell på Liseberg när jag var 12 år.



Jag ville åka dom där små flygplanen som åker upp och ner och går runt, runt. Det stod att dom var upp til l2 år och jag var tolv så jag kunde åka.

Jag tryckte ner benen och rumpan och åkte turen.

När den var slut och alla klev ur sina plan satt jag kvar - jag hade fastnat.

Jag hade tryckt ner knäna så långt i planet att dom hade kilats fast där. Jag skrek på mamma, tårarna rann på kinderna och både jag, mamma och han som körde karusellen kämpade med att få loss mig.

Det tog ett tag och karusellen var avstängd under tiden, en miljon människor stod runtomkring och jag skämdes till tusen!



Vinner jag skulle jag vilja ha den gula!

Michaela [Dorthonion]

Om jag vinner skulle jag vilja ha en vit :)



Något av det klantigaste, men inte pinsamt, jag har gjort, är nog att ha varit med min kollega..

Är man dum och ung, så gör man dumma saker. Bara någon enstaka som vet om det, men det är ett stort företag, och han har ganska hög position, kanske lite klantigt att göra det. Men absolut inte jag ångrar..

Linda Österlund

Mitt klantigaste minne är bara dumt då Linda :D

Jag skulle gå och lägga mig, tog på mig täcket och kröp ner men tyckte inte att min kudde låg rätt. Fixade till den och skulle lägga mig ner(hårt) och drog i huvudet hårt som attan i väggen!Missade totalt kudden där, började bli lite yr och fick inte sova om jag ahde fått hjänskaking.Men jag skrattade var som jag var lite full där. Nästa dag skulle jag till skolan, emn jag kom inte längre än till busskuren då jag fck vända för att spy och näsat svimma. Hade hjärnskakning, sen dess slog jag i huvudet ofta, skulle sätta mig i bilen så drog jag i huvudet och sen drog dörren igen på andra sidan på huvet.

Emma

Hejsan Linda.



Jag ska berätta om ett klantigt minne från i julas. Jag & min pojkvän skulle baka pepparkakor, & första plåten vart inte så lyckad, dom vart ganska brända & inte så goda. Så till plåt nummer 2 så skulle jag testa om det belv bättre om jag sänkte värmen.. Men istället för att sänka så vrider jag upp ungen på max så att pepparkakorna vart lika svarta som plåten & barndvarnaren hoppade igång för att det vart så mkt rök i lägenheten..



Jag & min pojkvän skrattade väldigt mkt & vi skarattar åt det än idag. & ibland så får jag hörda " älskling, ska vi baka pepparkakor" & så skrattar han.. Så det kommer jag inte glömma i första taget.



Om jag vinner så vill jag ha en gul klänning.

Min mejladerss är: jagheteremmaangelica@hotmail.com

Mari

Har råkat ut för många klantigheter men en händelse som hände rätt nydligen var när jag skulle på min allra första arbetsintervjuv. Jag var inte särskilt förberedd om man säger så. Jag hade skrivit att jag är väldigt stresstålig i mitt CV och hon sa att det va stressigare än så med andra ord stressigt OFTA. Jag svarade att jag vet hur det är för att jag har det stressigt hemma! HAHA! Vem svarar så där egentligen? Blev väldigt nervös för att jag aldrig varit på en arbetsinvtervjuv tidigare och svarade hel konstigt på vissa frågor men som tur väl var så fick jag jobbet! :)



Blå!

Hang

Jag har aldrig gjort något klantig i en affär eller något. Men jag och några killar lekte med en studsboll, och dom visste ju inte om att jag hade problem med mitt knä. Och helt plötsligt så händer det, mitt knä knäcks pga att min menisk är pajjad. Och jag börjar störtgråta?! Fy satan vad jag skämdes.

Mari

Oj mina uppgifter verkade inte komma med :/

Om jag vinner så skulle jag vilja ha den blåa :)

Hang

Btw, färg: Lila :)

Rebecca

Mitt pinsammaste minne måste vara när jag va på en middag med en kille jag tyckte va snygg och när jag går upp för trappen ramlar jag raklång på näsan och gör bort mig för flera än bara honom... Som tur är så kommer ingen ihåg det nu.. :)



Jag skulle vilja ha en gul, det skulle passa perfekt till min skolavslutning. :)

jennie

I mitt liv har jag gjort många klantiga saker, händer dagligen men det vi här hemma har skrattat mest åt är nog ändå en dag när jag cykla hem från mitt sommarjobb och jag hade brottom, sitter och skriver sms samtidigt som jag cyklar i en sväng, tittar inte fram förrän det är försent. Och när jag tittar upp vad ser jag om inte en stor lastbil som står stilla på gatan!!! Jag kör rakt in i den och styret slår om så jag gör en volt över cyklen! Haha, samtidigt som det gjorde fruktansvärt ont kunde jag inte sluta skratta. Jag menar vem kör in i en lastbil som står stilla!? Haha, vi skrattar fortfarande åt det, för det ska bara vara jag som lyckas med något sådant!



Jag skulle vilja ha en vit :)

elin

Jag har gjort så många klantiga saker, men detta är nog en av de värsta..



Jag och min vän satt på ett café i stan.. när min mobil börjar ringa.. Jag blir som jag alltid blir (helt till mig, och väldigt nyfiken på vem det är) så jag sträcker mig över bordet, där min välfyllda latte står..och i nåt konstigt svep så får jag med mig latten i handen (samtidigt som jag tjuter jättehögt så jag drar allas uppmärksamhet till mig). Jag liksom håller krampaktigt i glaset, och när jag känner att jag håller på att hälla ut latten, så försöker jag hejda detta med en vevande rörelse. Det hela slutar med att latten spills (eller mer kastas) ut över damen som sitter mitt emot mig, medan jag håller kvar glaset i handen. I själva verket skulle jag ju bara försöka "häva" undan så att jag inte skulle spilla, men så slutade det så förargligt. Så där sitter jag med ett tomt latteglas i handen.. det måste ha sett helt sjukt ut. Som om jag fick ett tokryck å bara slängde ut den för att jag tyckte det va kul. Det va verkligen kaffe överallt och jag fick lämna cafét med svansen mellan benen.. men fyfan va jag skrattade!



Om jag vinner, så vill jag jättegärna ha en rosa klänning, såklart! :)

Daniela

Mitt klantigaste minneär på Öland för några år sedan. Jag gick runt i ett par sarongbyxor och rätt som det var lossade min fint knytna sarong, hela rupan visades inför hela Borgholm. Vad skulle jag göra??? Jo jag tänkte att jag får sätta mig på första bästa plats, på staketet jämte mig, bara ett problem. Det var taggar på! ett järnstaket med stora spätt på som jag totalt missat då jag mer oroade mig över att alla såg min rumpa i det fins sommar vädret. AJ!



Fick knytet sarongen och vad händer 2min senare? Jag snubblar och trillar rakt ner på asfalten, jo då, inför ALLA människor på Borgholms gator.



Detta var utan tevkan mitt klantigaste minne, och den värsta dagen någonsin.



Kram.

Daniela

Jo just det, glömde ju skriva att det är en Vit jag skulle vara intresserad av om jag nu har en sådan tur. :)

I N G R I D

Hejsan Linda! Jag vill ha färgen vit. Det klantigastejag har gjort blev en riktigt pinsam historia. Jag betalade kontant på bussen och hade bara en hundralapp och betalade med den. Då märkte jag att busschauffören bara gett mig 50 när jag skulle fått 70 och gick för att säga till honom. Men han struntade blankt i mig och ajg började skäla ut honom(var på riktigt dåligt humör) tillslut märkte jag att jag hade räknat fel och att han hade gett mig rätt summa, och då hade bussen redan försenats ungefär 10 minuter pga detta, lite klantigt att inte kunna räkna kanske men men.. :)

Amanda

Mitt klantigaste minne är..



Det var typ andra gången jag träffade min dåvarande pojkvän. Och vi låg i min säng och han börjar kitla mig som bara fan. Och när någon kitlar mig så får jag panik och börjar sparkas osså. så jag rykte till med knät och då nåkar jag honom i hakan så att han biter sig i tungan och börjar blöda :(. Det är mitt pinsamaste minne! ..



Om jag vinner vill jag ha en Svart

email adressen: Amanda.leijon@live.se

Petra

Hej. Jag är ute på msn nu.

Therese

När jag jobbade som servitris skulle jag gå och samla in alla salt och pepparkar på en bricka. GIck alldeles utmärkt att samla ihop men när det började bli fullt på brickan blev det mer vingligt och tungt.

Vid sista bordet böjer jag mig snabbt över min matgäst för att försöka att inte störa men i min snabbhet vinglar jag till med brickan och tappar alla salt och pepparkaren över min matgäst bord och deras vinglas går sönder och allt (mat och dryck) rinner ut i deras knän..........

Alla i restaurangen hörde smällen så alla tittade på mig och undrade vad som hände.

Ska jag tillägga att det är på en fin restaurang mitt i sthlm?!

Jag bad om ursäkt och sprang därifrån i ren panik och ångest medan min jobbpartner garvade byxorna av sig. Kul så här i efterhand men då, fy faaan va jag skämdes. Tog resten av kvällen ledigt.. hahahhaha



Jag är gärna med i tävlingen och skulle bli enormt glad för en rosa!

Isabell

Jag har ett kul minne från åk. 7 och när du läst det här Linda kan du nog intyga att det tillhör något utav det klantigaste jag gjort... Storyn lyder: Det närmade sig jul, jullov.. Och som alla högstadieelever vet så innebär jullov = SKOLKATALOGEN! I vår cafeteria/aula satt alla i elevrådet uppradade på "scenen" för att man sen i tur och ordning skulle ta sig fram för att få sin juvel. Jag då hulligan som jag är, sprang från lektionen tidigare för att åtmindstonne hamna först i kön bland vår klass. Och visst, först av alla vart jag! En liten detalj som jag måste tillägga är att just den dagen hade jag lånat min bästa väns fotknölslånga jeanskjol också (som satt TIGHT) Och precis när jag fått tag i skolkatalogen lycka, vänt mig och och har stenhård ögonkontakt med dig Linda händer det som inte får hända. (Poängtera att jag går i åk.7) Där med faller fröken Johansson handlöst mot golvet och med en duns vänder sig HELA cafeterian sig om och där ligger jag platt som en pankaka med jeanskjolen överallt och det enda som sitter på sin plats är skolkatalogen! Därmed var jag bortgjord för resten av min högstadietid... Klänningvalet får bli LILA!

Caroline

Hej Linda, tack för en kul tävling!

Det klantigaste jag har gjort på länge hände alldelens nyligen. Jag var inne på Max med en kompis och skulle bara gå på toaletten. Det är jätte varmt, trångt och äckligt inne på den jag är i + att jag har en riktig cellskräck.. Så när jag ska gå ut så får jag inte upp dörren! Det GÅR INTE! Jag trycker och skjuter och håller på med handtaget men INGET fungerar! De andra i kön utanför försöker också få upp dörren och drar i handtaget dom med. Och jag (som somsagt har cellskräck) får panik och ringer till mig kompis som är på den andra toaletten och bara ber henne att hjälpa mig! hon säger att hon kommer ut strax och ska försöka få upp dörren. Så sätter jag mig på toalettgolvet i både panik och känner mig otroligt pinsam. Samtidigt som jag gör detta kommer jag åt låset som plötsligt 'klickar till', och vips får jag upp dörren! Ut kommer jag helt vit i ansiktet och de i kön börjar skratta. Jag springer nästan ut från toaletterna och kommer på att min kompis antagligen står nu och försöker få upp dörren "där jag sitter". Så jag ringer henne på direkten och då visade det sig att hon precis hade satt handen på handtagat för att dra upp dörren då jag ringde! Räddade henne från en pinsam situation ;) Aja, det var riktigt klantigt av mig tycker jag själv, s´kommer alltid att kolla låset framöver!



En klänning i vitt tycke jag att jag förtjänar efter detta!

caroline.rosencrantz@hotmail.com

S Ä Ä N D I E.

Det klantigaste jag har gjort är samtidigt något hemskt. Jag råkade glömma att hämta mitt barn på dagis. det tog ett tag innan jag kom på att hon inte var hemma. När jag kom på det så skämdes jag, samtidigt som jag fick panik. Jag visste inte vart hon var. Fast sedan kom jag på att jag hade glömt henne där. Så när jag kom till dagiset så satt hon där & ritde :) Helt utan vetskapen om att jag hade glömt bort henne. så det var ju bra det iaf.



Det var första & sista gången. Så det är nog det klantigaste jag har gjort.



Om jag vann så skulle jag vilja ha den Turkosa :)

Anna

Tänker direkt på en pinsam grej jag gjorde för ett par år sedan. Usch ja skäms nästan nu när jag tänker på de igen.. :P



Jag hade lite bråttom till bussen å skulle bara springa in i en parfymaffär o lukta på en ny parfym jag sett. Hittar parfymen o sprutar på, eller det tror jag iaf. Men i själva verket sprutade jag rakt på en gubbe som stod bredvid. Usch vad jag skämdes. Sa förlåt flera gånger sedan typ rusade jag ut därifrån. Stackars gubbe som fick gå runt o lukta tjejparfym :P haha!



Om jag vinner skulle jag helst vilja ha den i lila :)

Anna

Oj tror inte jag fick med mailadressen? Men nu är det fixat :)

Christina

om jag vinner vill jag ha en vit

mail: ciccan@spray.se



mitt klantigaste minne: Hände för några år sedan då jag var på väg hem med en buss, jag bodde då utanför och för att ta mig hem fick någon av mina päron hämta mig. Precis som denna gång, hoppar glatt av och in i vår röda saab, och utbrister-men gud vilken ful väska du köpt, samtidigt som jag tittar på mamma, men där satt inte min mamma. Jag hade hoppat in i Fel bil... behöver jag säga att jag rusade ut,utan att säga något? nu kollar jag ALLTID regnr innan jag hoppar in i en bil, :)

Gisele

Det pinsammaste jag varit med om var när jag och mina vänner och på McDonalds i stan och när vi kom dit var där knökat med folk och där fanns verkligen INGEN ledig plats..Så vi gick upp och kollade men där fanns ingen där heller så vi bestämde oss för att gå ner och stå upp och äta vid ståplatserna..

Så vi traskar ner och jag får syn på en otroligt snygg kille som jag flirtar lite med och försöker se sådär snygg ut och detta gör jag medans jag går ner för trappan..Så när jag har TVÅ trappsteg kvar så tappar jag kontrollen över mina ben och fötter & jag SNUBBLAR JAG PÅ MIN EGEN FOT och trillar framåt och brickan for iväg i världens fart framåt och träffar killen så att han får all mat och dricka över sig..Han fick alltså; milkshake, sallad, sunkna pommes och en glass på sig.. När jag reser mig upp så är jag självklart illröd i ansiktet och skrattar som tusan och när jag tittar mig omkring så utbrister ALLA inne på McDonalds i skratt, även personalen.. Killen som fick det över sig var dock inte lika road som oss andra.. Han lämnade stället ganska snabbt..

Jessica

Det klantigaste jag har gjort av alla klantiga saker jag gör hände för lite drygt 1 månad sen. Jag hade bråttom iväg till min kille o ville ha ett par riktigt sexiga o snygga trosor på mig. problemet var bara att de var fortfarande blöta eftersom jag precis hade plockat ur dem ur tvättmaskinen. Men då får jag en snilleblixt o lägger dem i micron o tänker mig inte för. Jag vrider timern till ca 5 min o hoppar in i duschen. När jag kommer ut från duschen efter en stund känner jag att det luktar bränt. Men jag kopplar inte vart ifrån det kommer o börjar springa runt i lägenheten o lukta på alla elprylar ifall någon av dem brann. Tillslut kom jag in i köket o känner att lukten kommer därifrån. Då slår det mig... Mina trosor i micron!! När jag öppnar micron hittar jag ett par förkolnade spetstrosor som har smält fast på glastallriken. Jag hade satt på micron på full effekt i 5 min istället för låg effekt :S

Så det blev ett par andra trosor istället o ett gott skratt. Nu för tiden torkar jag tvätten på vanligt vis ;)



Om jag vinner vill jag ha färgen vit

jennie

förlåt linda, jag glömde min mail innan :) men här är den nu iaf!

Saga

En pinsam grej jag gjort var när jag och en kompis skulle köpa godis. Jag fyller lyckligt min godispåse och trycker sen upp påsen i ansiktet på min kompis och säger högt och tydligt: "mmmm! kolla vad mkt jag tog! jag ska fan bli lika fet som du!!! (innan hade hon klagat på att hon var fet)

Självklart var det inte min kompis utan en främmande (ganska kraftig) tant som stod där...



Snacka om att skämma ut sig ^^

Amanda

Det enda jag kommer på nu är när jag och 2 kompisar skulle ringa till en tjej som vi tyckte lite mindre bra om (det här var nåt år sen). Det är jag som ringer, på skyddatnummer såklart, och gör till min röst och säger att vi ska hemsöka hennes hem och massa annat. Men efter en stund så håller jag på att börja skratta så jag lägger på... trodde jag! när det gått nån minut och vi har skrattat och planerat vad vi ska säga i nästa samtal så märker jag att jag inte har lagt på och hör tjejen sitta och skratta åt oss i telefon. skämdes i många veckor efter det. Hoppas min klanthistoria duger och att jag vinner denna underbara klänning! Skulle vilja ha en vit :)

Lily [ L i n d a . B l o m ]











DET ÄR VIKTIGT ATT NI ANGER FÄRG!!









Saga

Ännu en klantig sak (a) Jag glömde välja färg hihi :)

Jag vill ha en rooosa :D



btw, vi hade jävlans brottom ifrån affären efter vi betalat xD

Jenncia

Har sjukt massa klantiga minnen. Eftersom vi känner varandra så känner du säkert till ett par ;)

Men något bland det klantigaste jag gjort i mitt liv var att såra min vän Jennifer som tom ledde till att jag fick flytta till en annan stad. RIKTIGT klantigt. men vad kan ja säga mer än man är ung och dum. Det misstaget har lärt mig mycket och jag har ändå blivit den jag är idag pga det..



Om ja vinner skulle ja vilja ha en vit klänning =)

em

det mest pinsamaste jag gjort som jag själv tycker kan vara jobbigt än i dag var nog när jag hade badat skumbad och stod i badrumet och borstade håret i bara handduken. när jag var klar öppnade jag dörren och då flög det en fluga rakt på mig, jag är livrädd för flugar och andra flugande/surrande insekter så jag skriker och har mig och lägger mig ner på golvet (i handduken) och hoppas att den ska flyga över mig och ut. I stället hör jag min brors kompis (två år äldre) fråga vad fan jag håller på med. jag ser då att han står framför mig i dörröppningen och skyndar att resa på mig. det är bara det att jag glömmer ta med handduken upp när jag reste mig. De va så SJUKT pinsamt, antagligen för oss båda. och ja skäms fortfarande när jag träffar honom även om de har gått nästan ett år.



jag skulle vilja ha den lila klänningen!

Ilona

Jag har inte gjort något sådär superklantigt utan jag klantar mig mest hela tiden. Vid två tillfällen har det slutat rätt illa, en gång då jag hamnade för nära min sambos bil när han skulle köra ut från parkeringsfickan för att det var för smalt, så min ena fot blev överkörd och jag fick åka till akuten med dom tre mittentårna helt sönder! >.<



Jag skulle gärna vilja ha en lila om jag vann!

Tessah

OJ VA SNYGG!

Om jag vann skulle jag vilja ha den ROSA klännigen :)



Mitt sista klantigaste minne är här om dagen!

barnen låg i sängen kvar på morronen och jag tänkte hoppa in i duschen snabbt och när jag satt på kranen kändes de konstigt på kroppen.

Kollade neråt.

- VA FASEN glömde ta bort BH:N! (ammar så hade kvar amningskuporna i den också haha)

Den var dyngsur!



Klantigt av mig :)

Lina

Hmm, mitt klantigaste minne.. Har så otroligt dåligt minne, så det blir lite svårt..





Men en sak jag kommer ihåg från när jag var liten, var att jag och min kompis var i hennes sommarstuga och så var vi ute i sjöboden och fiskade och lekte i båten. Och så hade dom en lucka i golvet, så när man öppnade den var det bara vatten och en Stor Spetsig sten där nere. Och självklart vela vi testa att kissa där (för vi hade sett hennes syster göra det nån dag innan) Så var jag ju så dum att jag inte drog ner trosorna ordentligt, och så var hålet så stort. Så när jag skulle ställa mig där över, så ramlade jag i istället. Rätt på den spetsiga stenen och började självklart skrika, och inte kunde jag komma upp heller. Och så hade jag tydligen skrikit så mycket att en massa grannar hade hört, så alla kom. Och sen efter det har dom alltid "retat" mig för det, ganska piiinsamt att träffa dom nu kan jag lova^^



Lina

Ooops, glömde att säga färg på klänningen^^

Men en vit skulle jag vela ha iaf :)

Sofie

mitt klantigaste minne handlar inte om mig, utan om en bekant till mig :) hon skulle till gynekologen och ville göra sig "extra fin" rakade sig, och skulle till sist piffa till med lite parfym. sagt & gjort ... och väl hos gynekologen säger först sköterska "men oj, vad fin du har gjort dig" och när läkaren sen kommer in säger han samma sak "oj, här har du piffat till dig ordentligen" tjejen i fråga undrade om hon hade missat att raka någonstans & var tvungen att gå in på toaletten och gick efter. då visade sig att istället för att ta parfym, hade hon fått tag i dotterns glitterspray! xD



hur lyckas man?



jag skulle vilja ha en svart eller lila :)

Marika

mitt klantigaste minne måste nog vara när jag skulle steka mig ägg.

Jag va hungrig som fan och bestämde mig för att steka mig ägg. Jag hade på mig en vit klänning och ett par tunna strumpbyxor.. Tänkte att "inget kan väll gå fel, jag ska ju bara steka ett ägg" så jag bytte aldrig om.. När ja skulle kläcka ägg nr 2 då det börjar sprätta ur stekpannan. Det träffar mig på låret och gjorde så förbannat ont så ägget som jag hade i handen råkade jag klämma till och kläcka.. Jo just precis, på min vita klänning! Där står jag med en nerkladdad klänning och två brännmärken på benen, ett på låret och ett på vaden. (har inte en aning om hur oljan i stekpannan kunde sprätta ända ner till vaden, men det gjorde det.) Och idag, 2 månader senare så har jag ett ärr kvar på låret. :)

Skulle jag vinna så vill jag ha den blåa!

Carola L

Det klantigaste jag gjort vet jag inte - jag råkar ut för saker hela tiden. Ramla i trappor och slå mig halvt fördärvad hör till vardagen.



Det mest pinsamma jag någonsin gjort är däremot enkelt! Det är bara fråga min mittersta dotter som tycker att jag är pinsammast i hela världen. Varför?! Jo, jag listades som en av kommunens smartaste i en rikstäckande dagstidning... det finna ingen annan som har en så pinsam mamma som hon!



Carola L

Glömde ju färgen....

Blå skulle jag vilja ha skulle passa bra till min examen från universitetet i vår



Och att jag länkat i min blogg

majan

Jag jobbar i en restaurang. Vanligtvis serverar vi inte maten vid borden. Men så kom en man som var jätte trevlig och jag hade lite tid över så jag tänkte att jag lika gärna kunder gå ut med maten. För det första fick han vänta ganska länge, då andra problem uppstod. Och när jag väl kommer fram till bordet och ska servera honom, trampar jag snett, tappar min toffla och lägger tallriken i knät på honom och han får all maten över sig. Som tur var blev han inte arg. Men vad jag skämdes och jag kände mig som världens klant. Nu efteråt kan man ju skratta åt det, men just i den stunden ville jag bara gråta och sjunka genom golvet.

majan

Glömde ju skriva att jag gärna skulle vilja ha en svart om jag nu vann och mail adressen är: mathildaax@hotmail.com

Susanne

Triss har vi väl alla skrapat, men hur klantig får man bli! Jag är utomlands o skrapar fram TVÅ tv, (det är säkert 10 år sedan nu, men det är något jag aldrig glömmer), och kommer ihåg att jag tänkte,..varför kunde det inte vara tre!!!! Då hade jag vunnit MINST 150 000 sv kr, och fått vara med i tv och tävla. Några veckor efteråt, sitter jag o skrapar igen, och läser då att man ska ha TVÅ TV, för att vinna!!! INTE som i Sverige där det ska vara tre!!! Herregu', jag satt alltså och rev sönder minst 150 000 kr. Numera LÄSER JAG ALLTID det finstilta!!!!!!!!!!!!



En blå klänning skulle ju vara jättefint!

Therese

Jag gjorde bort mig ganska totlt för ett tag sen, och samtidigt gjorde jag bort min pojkvän i den vevan!



Vi satt hemma, hade precis kommit hem från våra jobb.

Min pojkväns mobil hade ringt hela dagen, hans syster och en person som vi kan kalla "patte". Som han INTE hade svarat på när dom ringt heeeeeeela dagen. För han inte tycker speciellt bra om den där "patte"..

Så när vi sitter i datarummet framför varsin dator ringer hans mobil, sjä'lvklart ska jag svara. För vi kände inte igen numret. Min karl säger till mig att säga till den som ringer att "han tår i dushen".



Jag svarar, och tycker att det låter som en go vän till oss, men säger ändå att han står i dushen, och ber han ringa upp om en stund igen..

Berättar att det inte va "patte", utan "hampus".



En kvart senare ringer telefonen igen, jag svarar naturligtvis. Samma nr igen.

Skrattar lite lätt i telefonen och slänger ur mig;



" haha ja men du vet krille stod inte i dushen egntligen, det är bara det att han blivit telefontrakasserad av "Patte" hela dagen så jag leker spion och svarar i hans telefon så det inte är han som ringer haha"



Får en "hmmm! tillbaka i telefonen, sen lämnar jag över den till min pojkvän(krille)och säger att det är "hampus" i telefonen.



Så han skrattar vidare när han får luren, "ah du vet jävla "patte" har ringt hela dagen, orkar inte prata med han så jag bad Therese säga att jag dushar"



Efter några sekunder ser jag att min pojkvän blir knallröd i ansiktet och ber personen i telen vänta, och sträcker den till mig. Och viskar hysteriskt att det är "PATTE" i telefonen!!!!!!!!!

Jag fick ta tillbaks telefonen och be han ringa upp...



Fy fasen vad pinsamt det va!!!

Sen när han ringde igen svarade vi inte hahahaha :P

Men han har inte sagt någonting om det efteråt när vi träffade på han på stan hahahah :p



Så, inga mer telefon spioneringar för min del ;-)







Om jag av någon skum anledning skulle vinna, så får det minsann bli en Vit eller en Gul :)

sannaa

En gång när vi var på hotell i Linköping så skulle jag rosta min macka i en speciell rost, den skulle liksom åka igenom ett "värmerum" på rullband. Först så körde min bror och allt var frid och fröjd, en gyllenbrun macka kommer ut! Såklart vill jag ha en sådan också och kör in den, men lägger den på fel håll (!) och mackan fastnar och rosten börjar brinna! Alla fina människor på hotellet kollar och jag sliter i pappa som mer eller mindre säger "Inte nu, vänta, nej, Sanna, vänta!" och jag ba: JO, NUUU PAPPA! Så vänder han sig om och ser rosten brinna och sliter ut kontakten och så springer vi :o

sannaa

=) kul att läsa andras med!

sannaa

just ja :) om jag vinner vill jag ha en vit som skulle användas när jag går på studenten!

Sanna

Mitt klantigaste minne var när jag skulle gå modevisning på min syrras gymnasieskola där det skulle finnas ca 500personer som tittade.Så mattan på schenen var lite sönde rså dom varnade för den men så var jag helt nervös så när jag väl kom upp där fastnade jag med foten i den jäkla mattan och ramlade rakt lång inför alla dessa människor och så hörde man bara ett ända stort NAWW av hela publiken.. Haha jag trodde jag skulle dö alltså. Ritkigt pinsamt..

javaneh

jag kommer ihåg första dagen i högstadiet, sjuan alltså. jag hade på mig mina nyaste och snygaste kläder. kännde mig super fin och var väldigt nervös på samma gång. så satt vi i matsalen, några snygga nior satt vid bordet bredvid. såklart lyckades jag skämma ut mig och mina kompisar genom att tappa ut mitt mjölkglas. alla niorna ställde sig upp och började skratta och klappade händerna och ropade en massa. jag ville bara sjunka ner i jorden, och tårarna var väldigt nära. så fick jag torka upp alltihop. och nu tänker ni kanske, jamen sånt händer väl alla. Men.. jag gick för att hämta ett nytt glas och då lyckades jag snubbla över stolen. gråtandes sprang jag till toaletten och stannade där hela rasten. hur lyckades jag egentligen? haha!

jag vill vinna den rosta:)

Sanna

Mitt klantigaste minne är när jag skulle gå modevisning på min systers gymnasieskol för några år sedan och det skulle vara runt 500personer som var där o titta. så var mattan sönder på scenen så varnade do fr det men så typiskt mig var för nervös för lyssna. Så när jag kom upp på scenen fastnade jag med min fot i hålet och ramlade rak lång ner på scenen. Och hela publiken bara NAWWW... Jag trodde jag skulle dö och det värsta av allt jag var tvungen att resa mig och gå klart inför alla dessa människor. Skulle vilja ha en rosa klänningen.

Sanna

glömde skriva att jag skulle vilja ha den rosa klänningen :)

Lindha

jag kan inte direkt minnas ett nstaka minne från när jag var klantig men jag kan däremot säga att jag är en klantig person över lag. Om det finns en dörrkarm, byrå-kant, för att inte tala om platttången, så slår jag i den och får fula märken.

Jag får väldigt lätt blåmärken så har lite här och var.

Jag jobbar som lokalvårdare, och på jobbet så slår jag ofta i min på tillexempel min "skurpinne" eller något annat.

Kort och gott, jag är ALLTID klantig!!



Jag skulel vilja ha klänningen i svart, min hotmail är "lindha.bajrami@hotmail.com"

Lovisa

Jag kan börja med att säga att jag vill ha en blå.



Sen så kan jag säga att jag ganska ofta är klantig. Jag är ganska bra på att höra fel.



En gång i gymnasiet snackade en klasskompis om att hon var på G med en kille. Jag missuppfattade allting och trodde att hon sa att de var på IKEA. Så det blev lite pinsamt.

Sen missförstod jag en historia för någon vecka sen. Det var en kille som berättade att han satt sig på ett flygplan och försökt tala med mannen bredvid, men han verkade bara konstigt och typ rädd när den här killen försökte prata med honom. Sedan kom en flygvärdinna fram och sa att han var döv. Då trodde jag att flygvärdinnan sagt att han var död. Så där fattade jag helt fel.

Jenkan

Vet inte om jag ens kan med att skriva detta.. jajja..

min mejl är jenkansplace@hotmail.com och jag förtjänar bannemej en svart klänning!



Det hela hände när jag, sambon och vår hund Leia skulle åka till Sthlm i påskas (när det var snöstorm)



Strax innan Jönköping började Leia gny i sin bur=kissenödig. Vi stannar därför på en stopplats längs vägen och husse tar ut henne för att kissa, även jag kände att det tröt så jag tar käckt en bit papper i ena handen och i andra tar jag bilnykeln. Skuttar ner för snödrivan mot (vad jag tror) en liten gångväg. Så helt plötsligt, mitt i mitt hoppsasteg faller jag handlöst genom isen. Jag ligger där i snöstorm, i iskallt vattendike helt chockad. Börjar hysteriskt kravla, med ena handen på den obrutna isen (som tur var den med bilnykeln!) den andra handen är under vattnet..



Klumpig som en säl tar jag mig upp, kryper uppför snödrivan jag en halvminut sedan lyckligt studsat nerför.



Jag har alltså ramlat i ett vägdike, det är det klantigaste jag någonsin gjort!



Bildbevisen:

http://princessleias.blogg.se/images/2008/hh1230894.jpg

http://princessleias.blogg.se/images/2008/dsc133612063909481131564.jpg

Josefin

HHHAH, kan väl säga att jag har varit med om många klantiga ögonblick under mina dar! ;)

Jag vill iaf ha en lila klänning och priset blir mitt:)





Det va när jag och min familj va utomlands, jag var 11 år. På kvällarna brukade jag och min bror gå ner till baksidan av hotellet och spela biljard.

Vi skulle springa upp till mamma och pappa för att hämta mer pengar då jag fick för mig att jag skulle springa i förväg och skrämma honom rejält. jag kutade tills jag kom till en trapp så gömde jag mig i den.

Men roligt nog så hade min bror förutspått de hela! han saktar därför in och gömmer sig bakom hörnet av hotellet och kollar efter mig.

Jag i samma ögonblick hör att "han" kommer och hoppas upp framför den engelskman med fyra vattenflaskor i fämnen som jag tror är min bror. Han flyger upp i luften, vattenflaskorna åt olika hål och utbrast "Oh my good man, you got me jump there!!" HAHAHAH . Herregud. (får sånna flashbacks!!!) haha.

Iaf, min bror kommer springnas och gör narr av mig hela vägen till hotell rummet och berättar mer än gärna allt för våra föräldrar! HAHA.

Josefin

Det va när jag gick i nian! Vi skulle ner till gymnasiet och få en rundtur och presentation från alla linjer så vi kunde få lite tips om vad vi skulle välja inför hösten! :)



Vi hade gått runt till hälfen och då skulle vi äta i den skolans matsal. Jag följde med mina kompisar som gick där nere och när jag plockat till mig det jag ville ha satte vi oss vid ett bord.

MEN självklart klantade jag till mig när jag skulle börja dricka vattnet och jag fick allt i knät! eller rättare sägt mellan benen! :D haha, det såg riktigt illa ut, precis som om jag hade kissat ner mig! Så där fick jag gå resten av dagen, på en skola med gymnasie elever som glodde och undrade vad jag gjort! HAHAHAHAHAHA



Pinsamt värre!



Iaf vill jag ha en lila klänning! :)

Sarah

Sarah

Om ja vinner vill jag ha en vit :)



Våran familj hade åkt till STHLM och jag, mina två kusiner och deras mamma in på H&M.

Min största kusin skulle prova ett par kläder, och dässförr innan hade Marie , deras mamma köpt nya skor. Så står vi utaför provrummet och väntar på att hon ska bli klar. Jag står då och lutar mig vid väggen, lite över en brandsläckare. Det tog mycket lång tid och jag kom allt närmre och närmre släckaren. Helt plötsligt flög det vitt skumm rakt på H&M:s helt nya vår kollektion och bildade fula märken och fläckar, det sprutade precis överallt.

Ja, det hände ju i alla fall inget , eller , det är klart att det gjorde men det satt ingen spärr på släckaren så jag skulle slippa att betala för alla kläder jag haft sönder.

Gissa om man fick blickar när man stod och typ badade i skumm inne på H&M , mjoo , det fick jag allt.

Mycket mycket pinsamt!

M

Hej,



- Jag har en förmåga att nästan alltid gå in i lycktstolpar, eller cycklar in i lycktstolpar.

- Något jag brukar göra VARJE kväll när jag ska sova. Jag sätter mig mitt på sängen ungefär, eller kanske lite högre upp. Och så ska jag lägga mig och drar i huvudet i väggen, jämt.



Kanske inte så klantigt dom första gångerna men efter ett par gånger kan man börja kalla det klantigt.

Om jag vinner skulle jag vilja ha en blåklänning :)

Jenny

det klantigaste jag kan komma på just nu var när jag råkade kasta ett äppelskrutt i en främmande persons huvud. skulle egentligen bara kasta iväg det, men självklart ska den träffa just på någons huvud och personen såg att det var jag xD



jag vill ha i svart :)

hannah frelin

en grej som är ganska klockren (såhär efteråt) och ganska klantigt, är när jag var ca 12 år. Jag o min familj var ute i Valbo köpcentrum för att handla lite kläder osv. När vi sedan skulle gå till bilen, & gick på parkeringen, så var jag helt i mina egna tankar, och SWISH, rätt som det är ligger jag på backen. Jag fattar ingenting, men min familj & människor som har sett vad jag gjorde stod och as-garva! Jag reste mig upp och kollade bakåt och undrade såklart varför jag hade ramlat. När jag kollar bakåt ser jag, TRO DET ELLER EJ, ett BANANSKAL som ligger på marken. Jag halkade alltså på det..



nu efteråt skrattar jag bara när jag tänker på det, men jag kan tänka mig vad jag skämdes då. mamma sa att jag blev jättesur! :p haha. Men, det är sånt man får bjuda på :) Innan det här hände, trodde jag förstås att det bara hände på filmer. Jag har tidigare idiot-förklarat folk som har halkat på bananskal , men jag kan inte säga något längre! :) haha.



Jag hoppas såklart på vinst. Jag tror klänningen blir oerhört fräsch till sommaren, till en brun kropp :) jag skulle vilja ha en VIT om jag vann :)

Emmee

Alla kallar mej både klumpig och blond. Att jag alltid gör bort mej har ju inte varit ovanligt.



Jag var på en hästtävling i somras.

Ponniacup. Så man var där i en vecka.

Någon av dom sista dagarna så skulle vi hoppa lite hinder. Alltså banan va skulle hoppa med hästarna dagen efter.

Jag har tagit mej runt nästan hela banan när jag ska hoppa ett brett hinder.



Jag var trött och slår i tån i en bom. Faller såklart hejdlöst ner i marken.

Jag halvsvimmar i fallet. Alla mina kompisar står och pratar längre bort och märker ingenting.



Haha. Jag slår i höften så hårt att jag knappt kunde stå. Sen skulle jag tävla dagen efter!



Jag gick på alvedon resten av veckan med tårar i ögonen så fort jag rörde mej.

Haha, det är nog det klumpigaste jag gjort.

Madde

Det klantigaste jag har gjort var när jag skulle cykla till apoteket och handla. Jag brukade alltid ha pengar i byxfickan, vilket jag hade även denna gång, men dessvärre tänkte jag inte på att fickorna på jeansen var väldigt små. Så när jag kom fram till apoteket och skulle betala så var mina pengar självklart borta - de hade ramalt ur när jag cyklade dit. Klantigt värre!



Rosa :)

Sofia

åh herregud, för at välja en sjuk händelse av väldigt många! ..



Jag och en kompis är as flummiga i skolan, jag säger att jag behöver ett papper (frågar min lärare) och han säger: vilket papper? jag ska gå fram och visa och är väldigt högljudd! DET DÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ! Jag ska precis peka och då halkar jag (skolan golv är hemskt halt!) eftersom jag pratade väldigt högt kollar alla och när jag halkar tar jag tar i min lärares byxa! precis där i jylfen för att kräla mig upp. Jag såg såklart inte att det var byxan jag tog i! så pinsamt!



Jag vill helst ha den rosa ;D

Rebecca

Ojdå. Det klantigaste minnet..hmm.. det finns många sådana. Men jag får väl välja ett av dom..hmm. Tar ett i högen.

Mamma brukar alltid berätta det. Hon tycker att det är kalas kul medans jag tycker det är lite pinsamt..hmm..föräldrar.

Jag hade fått min första mobil, 3310. Jag fick ha den i knappt ett år eller ngt. Hehe.. Det blev dessvärre fuktskada på den. Hmm...ja, mamma tror att jag har använt den som vibrator (dildo). Tror hon!!!!!! Jag vet att så är inte läget. Man va ute och rände mkt som tonåring, soligt som regnig...mobilen var alltid framme..och ja..alla mobiler tål inte regn och rusk helt enkelt. ler

Mor brukar alltid berätta detta när det är en massa folk om kring. Folket skrattar lika så jag.. Men innerst inne så skäms jag. Men det börjar bli roligare med åren. nu så jobbar man dessutom med erotik så...



Skulle det vara så att min pinsamma lilla olycka skulle ta priset så vill jag ha en gul sommar klänning. ler.

Majken

Jag arbetar som fotograf för Elit vetlanda ( speedway-lag ) och för lite mindre än en månad sedan skulle vi på förar-presentation där, som namnet antyder, alla nya förare för säsongen presenteras :) Vi var jättesena men lyckades slinka in lite obemärkt 5-10 minuter för sent.



Puuh! tänkte vi. Vilken tur att ingen märkte det. Så vi gick fram och började ta mat från buffén medan alla andra (speedwayeliten, media mm) sitter och glor på oss) Precis när vi satt oss säger pressledaren:

"jaha, nu kan förarna börja ta mat.."



Jag tycker inte mycket är pinsamt men det där alltså.. Herregud det är det värsta jag har varit med om!

:)



Ifall jag ahr turen att vinna skulle jag viloja ha den vita :)

majkenhenaesjohansson@hotmail.com

Tekla

Min klantigaste och mest pinsamaste sak jag har varit med om va när jag skulle åka till möja hels ssjälv (min kompis har ett landställe där) och när dom väll ropar i högtalarna (snart ramsmora) så tängker jag jaha nu e det väll ca 20 min inan vi e där men tydligen va med typ bara 10 min , så jag vänder mig om går med raska steg mott utgången och pricis då jag får tag i min väska så hade dom redan börjat åka därifrån haha skit pinsamt och ingen telefon hade jag häller fick panik sen när jag klev av på ''stationen'' efter men som tur va fick jag åka taxi till ramsmora , det va skit pinsamt sen när jag väll möte min kompis och hennes mamma vid bryggan.. jag skulle jätte gjärna vilja ha den gula kläningen :)

Pernilla

Det klantigaste hände nog idag. Stötte på mammas jobbarkompis inne på Ica, både jag å mamma var där... Så sa jag sedan till när hennes kamrat gått, att "va stor bak hon har"... Dumma var att hon stod på andra sidan hyllan med varor så hon hörde det. Både klantigt å dumt...



Skulle vilja ha en vit klänning isåfall :)

Sandra

Mitt pinsamaste minne är när jag och min kompis och hennes mamma var på ICA och handlade. Så kallade min kompis på mig för hon skulle visa något. Så springer jag till henne av någon konstig anledning? och HALKAR, men blir jag ensam där på golvet? NEJ jag drar så klart med mig en annan tej, som kan ha varit runt 30, ner på golvet. Sjukt pinsamt. Numera handlar ja inte där längre.

Sofie

http://tavlingsdax.blogg.se/2008/may/vinn-en-sommarklanning.html



Skulle ha vatten krig jag och min kompis med respektive. Båda grabbarna va stora och stöddiga vi små 49 kg bitar. Jag surna till av att inte kunna ge de en omgång så jag doppar en handduk i vattentunnan och tar sats att smäcka till den ena killen i fejan.. tyvärr missar jag och handuken som jag håller i virar sig två varv runt mitt huvud och jag faller pladask framlänges med armen fastlåst under handuk och huvud.... mmm lyckat.

sofia andersson

jag och min vän var i lkpg för att shoppa. vi hade varit inne i provhytten inne på gina en bra stund och vill mer än gärna komma ur den varma affären som var fullproppad me folk då det bara var någon dag kvar till nyår och letade alla nyårskläder. min vän vid namn matilda gick nått steg framför mig, och i ögovrån ser jag hur hon välter en skyltdocka. snab som jag är grabbar jag tag i det vältande föremålet och huscha snabbt till på tilda att hjälpa mig att få upp docka på hyllan igen. vi hjälps åt och knuffar och lufter med lyckas inte särklit bra. samtidigt som vi försöker ordna upp olyckan vi orsakat spanar vi in kläderna, då den kreaktionen skulle vara snygg att ha vid infirandet av det nya året. helt plötsligt flaxar dockans arm till. det är en grymt chockad tjej som jag och min vän har stått o taffsat på. hon var väl som vi ute i sista stund för att prova kläder. vi blev otroligt paffa av denna händelse och slöngde en snabb blick på varandra innan vi tog snabba kliv ut ur butiken. én klänningshistoria i en klänningstävling. en liten svart skulle jag inte tacka nej till. hade fint

kidabouche.blogg.se

En klantig grej som hände senast igår var att jag och mina kompisar pratade om vart man föddes, då sa alla olika sjukhus och jag började med att säga; jag föddes på BB. och mina vänner började asgarva innan jag han fortsätta meningen.. jag tog en liite lång paus. senare samma dag, inte ens en timme efter det så hade jag hemkunskap. och jag och en killkompis låtsades ha en fight och jag skulle låtsas slå honom i ansiktet och du kan ju gissa vad som hände ? jo jag fick in en rak höger mellan ögonen.. stackarn!

AMANDA

oj jag är alltid klantig! Men en gång så skulle jag skriva ett sms till min kompis att jag tillbringat natten med en snygg kille som hon visste att jag spanat in länge. i Telefonboken är hon brevid min lillebror o jag knappade tydligen rätt fort och skickade det hemilga sms:et tilll min lillebror istället! PINSAMT! Jag ringde honom på en gång, han hade såklart läst det redan o jag tvinga honom att radera och inte nämna något för mamma o pappa! HAHAHA

Emma

Hej!

Jag är med och tävlar!:)

Skulle vilja ha en gul.



Det klantigaste jag varit med om, är nog när jag och några kompisar ska käka på MAX, och först får jag inte ner bilrutan på min sida av dörren, och så var jag tvungen att öppna dörren och säga vad jag skulle ha.. Men då kom mina kompisar på att det kanske är lättare att gå in,. så jag fick göra det. Först när jag skulle gå in slog jag mig i dörröppningen, sen halkar jag på golvet och håller på att ramla - och alla tittar. Sen tittar jag ut och mina kompisar håller på att dö av skratt - sen när jag står i kassan och skulle beställa och jag skulle hämta min dricka och hålla i is.. och ismaskinen som man får sätta is själv, den slutade ALDRIG att spruta is. Klantigt & Pinsamt!

Matilda

hahah, det var när jag och min mamma skulle göra ett pepparkakshus, varje år har det gått sönder av någon anledning, men jag vet int varför .:o och förra året sa mamma såhär: " nu när vi ska sätta ihop det får du inte trycka för hårt för då går det sönder" Jag: " nä nä , jag lovar, jag skulle endå inte våga trycka för hårt" och sen när vi satt fast det så knak sa det och så gick det sönder" :P så kan det gå ;) om jag vinner skulle jag vilja ha den lila :)

Sanna

Haha jag är alltid klantig känns det som, men bara för att välja ngt: Det kanske var i sjuan eller åttan, jag var lite småkär i en kille som gick i nian och blev ju sådär sjukt blyg när jag såg honom osv. Haha och en dag så skulle jag och mina kompisar gå till en lektion, just i trappen kommer den här killen och hans kompisar, jag blir såklart nervös och tänker på hur jag går och allt jag gjorde. Och eftersom vi gick neråt i en trappa och jag inte tänkte på det alls så tog jag ett steg för tidigt och ramlade framstupa rakt ner på stengolvet nedanför trappan och alla mina böcker flög åt alla håll, just framför han och hans kompisar! Sjukt pinsamt, jag ville bara försvinna, och inte nog med det, jag blev sen den dagen kallad storfot av hans kompis ;D Haha!



Jag skulle nog villa ha en vit klänning, =)

> sannaniten@hotmail.com

Sussie

Det klantigaste jag kan komma på just nu hände för någon vecka sedan. När jag kom hem ifrån en Student skiva, så kom jag hem där mitt i natten full och glad. Skulle gå in i pappas sovrum och säga till att jag var hemma. Knackade på hans dörr och jag vet ju att jag snedar in genom dörren för att komma bort till hörnet sängen står i. Så jag går in där i beckmörkret, knackar på och går in och själv klart missbedömer jag hur nära dörrkarmen jag är.. Så jag går rakt in i dörrkarmen med huvudet. Utbrister i ett AJ och väcker pappa fint med det och säger att jag är hemma.

Dagen efter har jag en skön fyllesjuka + en snygg bula i pannan. ;D Så klantigt!

Sussie

Det klantigaste jag kan komma på just nu hände för någon vecka sedan. När jag kom hem ifrån en Student skiva, så kom jag hem där mitt i natten full och glad. Skulle gå in i pappas sovrum och säga till att jag var hemma. Knackade på hans dörr och jag vet ju att jag snedar in genom dörren för att komma bort till hörnet sängen står i. Så jag går in där i beckmörkret, knackar på och går in och själv klart missbedömer jag hur nära dörrkarmen jag är.. Så jag går rakt in i dörrkarmen med huvudet. Utbrister i ett AJ och väcker pappa fint med det och säger att jag är hemma.

Dagen efter har jag en skön fyllesjuka + en snygg bula i pannan. ;D Så klantigt!

Ulrika Jansson

Mitt klantigaste misstag eller pinsammaste. När man nästan har somnat och ligger i sängen så drömmar man en dröm så helt plötsligt vaknar man av att man dunkat huvudet så hårt i väggen att man fått tagit en värktablett :P



Jag skulle vilja ha rosa i färgen till klänningen och storlek 38/40, M :)

victoria

Hm..ett klantigt minne som jag har är när jag missade bussen som går genm garaget där jag bor..jag försökte springa till andra sidan genom själva garaget där bilarna står...alla portar var öppna så jag trodde att jag skulle hinna..men icke! portana stängs och där står jag..inlåst i garaget..jag har ingen nyckel för att komma ut..efter kanske en halvtimme kom det en tant och öppnade åt mig :P



Jag skulle vilja ha en vit om jag vann..



vick86@hotmail.com

Ebba

Jag skulle velat haft en blå :)



Mitt pinsamaste minne utspelar sig i en sko affär.

Jag är ingen klack-person! De högsta klackarna på mina skor är väll 1-2 cm... Jag var tillsamans med en kompis inne i en sko affär och provade ett par klackskor med ordentlig klack. Helt plötsligt började jag vingla till och höll på att ramla, så jag greppade tag i en hylla! Hyllan som inte satt fast så bra går av och jag ramlar och får den på mig tillsamans med tio par skor som stod på hyllan... Det var pinsamt, eftersom hela affären kollade, för det dunsade rätt mycket när jag ramlade... :/

Linda

Jag skulle vilja vinna en lila klänning!

Sedan håll i dig för detta kommer du skratta gott åt!

Jag gick sista året på Agnebergsgymnasiet här i Uddevalla, vi skulle ha bilogi lektion. Måste först nämna att jag är en oerhört nyfiken person som inte kan låta bli saker;)

I alla fall efter lektionens slut så vid utgången till höger om dörren så hängde det ett snöre o varje gång vi hade haft biologi lektion så undrade jag när man gick förbi snöret, vad tusan är det till för. Inte orkade jag fråga heller. Men nu skulle vi snart ta studenten så jag drog mig inte för att dra i snöret!!Vilket jag ALDRIG skulle ha gjort; Läraren skrek LINDA, LÅT BLI!!!!!Men icke då var det försent o duschen o sprinkler systmer satte igång!!Slutade med att det blev översvämmning och jag fick stå och svabba upp allt vatten frpån golvet i 2 timmar så jag missade nästkommande lektion! Visade sig att allt hängde sig för ingen hade använt detta,därför så flödade vattnet fritt intill vaktmästaren kom och fick stopp på det!

Detta är ett superklantigt minne jag aldrig kommer glömma!

Kram!

Rebecca

okej, det klantigaste minnet jag kommer ihåg är när jag var i österrike för några år sen, det var nog andra året jag var där och jag var väll nio år.

Jag älskade att åka skogsvägar och brukade ofta åka in på någon väg i skogen. Och det gjorde jag även den här gången, när jag kommer ut i skogen står det några ungar i min ålder och väntar, det var som en backe med ett hopp i slutet och jag fattade inte varför dom bara stod där och väntade och inte åkte, så jag åker om dom och ska precis hoppa, det var bara det att det inte var en backe med ett hopp utan ett dicke som var jätte djupt, mina skidor fastnar i kanten av diket och bindningen löser ut och jag flyger rakt ut i backen, då kommer en tysk åkandes och jag landar rakt på honom, jag reser mig upp och gubben skrattar och säget nått i stil med, "oj det har visst börjat flyga svenskar hör nu" och så garvar han lite till och åker sin väg, själv står jag kvar (måste ju sätta på mig skidorna) och alla runt omkring står och garvar, jag skämdes självklart sönder!



men nu efteråt när jag tänker på det så skrattar jag mest, fick tillochmed en mössa av mina reseledare för den klantigaste grejen under resan (A)



jag skulle vilja ha en gul klänning, perfekt till sommaren :)



mejl; becccc@hotmail.com

sabina

Något av det klantigaste jag har gjort var när jag och min vän skulle poppa popcorn. Vi la in dom i micron som vanligt , men jag kollade såklart inte riktigt hur mycket jag ställde klockan på. Efter ett tag är hela köket fyllt av tjock rök och det går inte att andas utan att det gör ont i lungorna. Och självklart så har min vän ca 12 katter (kattuppfödare) så var ju tvugna att rädda alla katterna från röken! Både jag och min kompis gick runt med världens hosta i flera dagar, och lägenheten luktade pyton ett tag.



skulle gärna vilja ha en blå :)

Wictoria.

Jag har gjort mycket pinsamt och fått skämmas rejält. För att välja en gång, så var det första dagen på mitt sommarjobb förra året. Jag hade valt fina kläder att ha på mig och packat min matlåda. Jag hade också en cola i väskan som jag skulle dricka till lunchen. Jag går genom stan och lite annat och känner att många tittar på mig. men struntar i det och fortsätter att gå. När jag kommer fram till jobbet och hälsar på en kollega så säger hon att någonting har läckt på min kläder. Jag kollar och då har det runnit cola i hela min väska och igenom på mina kläder. Jag har inte känt någonting konstigt nog och min mobil, plånbok, almenacka och allt annat i väskan var helt igenom blött. Jag fick gå in och ringa efter min pojkvän som fick komma med extra kläder. Lyckad första dag!!



Om jag vann skulle jag vilja ha en vit färg och min mailadress är Wictoriia@hotmail.com



Kramis.

Lisa

Okej, något av det pinsammaste jag varit med om måste vara den gången då jag och min syrra var på väg mot Göteborg för att hälsa på kusinerna..

Vi sitter på tåget, som btw är fullproppat med folk...Jag går på toa och TROR jag låser dörren, det var någon sådan där elektrisk låsning..Jag fattade ingenting. Jag sitter där och..jaa inte gör jag nr 1 iaf..! Helt plötsligt flyger dörren upp och utanför står 1 gammal dam. "Oj hoppsan förlåt!" utbrister hon och försöker i halft panik stänga dörren. Jag tror inte det är sant, dörrfan går inte igen!! Och kan man resa sig?? Hells no! Utanför sitter 3 tjejer i ungefär samma ålder som jag och viker sig av skratt...Jag kan inte låta bli att fnissa när dörren efter ett par riktigt långa sekunder till slut går igen och nu fattar jag hur låset fungerar.. Men det värsta var ändå att sedan behöva gå ut därifrån..Tror ni tjejerna har slutat skratta?? Nej. Och värre är att när jag väl kommer ut så upptäcker jag att en del i kupén också har sett vad som hände...Det var ju bara en glasvägg som skiljde gången från toaletten..Några småflinar..

Kul? Nej. Pinsamt? JA! Tur iaf att man kunde gå tillbaka till syrran och berätta något man skrattade åt resten av resan haha! ;)

Lisa

Okej, något av det pinsammaste jag varit med om måste vara den gången då jag och min syrra var på väg mot Göteborg för att hälsa på kusinerna..

Vi sitter på tåget, som btw är fullproppat med folk...Jag går på toa och TROR jag låser dörren, det var någon sådan där elektrisk låsning..Jag fattade ingenting. Jag sitter där och..jaa inte gör jag nr 1 iaf..! Helt plötsligt flyger dörren upp och utanför står 1 gammal dam. "Oj hoppsan förlåt!" utbrister hon och försöker i halft panik stänga dörren. Jag tror inte det är sant, dörrfan går inte igen!! Och kan man resa sig?? Hells no! Utanför sitter 3 tjejer i ungefär samma ålder som jag och viker sig av skratt...Jag kan inte låta bli att fnissa när dörren efter ett par riktigt långa sekunder till slut går igen och nu fattar jag hur låset fungerar.. Men det värsta var ändå att sedan behöva gå ut därifrån..Tror ni tjejerna har slutat skratta?? Nej. Och värre är att när jag väl kommer ut så upptäcker jag att en del i kupén också har sett vad som hände...Det var ju bara en glasvägg som skiljde gången från toaletten..Några småflinar..

Kul? Nej. Pinsamt? JA! Tur iaf att man kunde gå tillbaka till syrran och berätta något man skrattade åt resten av resan haha! ;)



(blå om jag skulle vinna =)..)

Sara

Det klantigaste jag har gjort skedde faktiskt i lördags. Jag jobbar med att omplacera hundar på min fritid och skulle då lämna av en hund, när jag klivit ur bilen hos den nya "ägaren" så rycker hunden jag har i kopplet till och jag snubblar och sätter mig ner på marken. När jag reser mig upp inser jag att mitt vänstra lillfinger är av, men jag går in i chock och total ignorerar det medan mitt sällskap som var med och nya "ägaren" panikar och springer o hämtar alvedon och börjar ringa samtal för att ta mig till akuten.. .Snyggt första intryck jag gjorde suck :P

Sanni

Jag skulle vela ha en gul klänning :)



Mit klantigaste minne jag kan komma på just nu är när jag hade tagit hål i öronen och dagen efter skulle jag fixa nytt gymkort var hel nöjd när jag fixat båda dom grejerna som var ganska viktiga för mig sedan när jag gick ut lyckades jag dra förbi med vanten så att örhänget lossnade och for i snön! Hittade själva hänget men inte ploppen så hade tejp på örat i ca tre veckor tills jag köpte ett nytt läkörhänge..... Smått jobbigt, sjukt klantigt.



Puss

Anna

haha, här har du ms klantig om vi säger så, mitt minne är ganska kort så jag minns inte vad jag gjort mer än att jag gjort en jäkla massa.



jag minns tex när jag gick i plugget och skulle gå på toaletten, jag råkade göra en dubbelklant på samma gång - dels glömde jag låsa toalettdörren och dels så tryckte jag på brandlarmet istället för lampan så där satt jag illröd och gjorde mina behov samtidigt som lärare samt klasskamrater kommer springades och tittar förvånat på mig lilla mig som allt mer börjar likna en tomat



Jag skulle vilja ha klänningen i svart ( storlek medium om det är olika storlekar på dom )

Anna

haha, här har du ms klantig om vi säger så, mitt minne är ganska kort så jag minns inte vad jag gjort mer än att jag gjort en jäkla massa.



jag minns tex när jag gick i plugget och skulle gå på toaletten, jag råkade göra en dubbelklant på samma gång - dels glömde jag låsa toalettdörren och dels så tryckte jag på brandlarmet istället för lampan så där satt jag illröd och gjorde mina behov samtidigt som lärare samt klasskamrater kommer springades och tittar förvånat på mig lilla mig som allt mer börjar likna en tomat



Jag skulle vilja ha klänningen i svart ( storlek medium om det är olika storlekar på dom )

Sandra

Klantigaste minne.. oj, vad svårt. Det enda jag kan komma på var igår. På affären. Skulle köpa cola, toapapper och hundmat. Hittade dock inte hundmaten så jag går fram till en som jobbar där (med cola och toapapper i händerna) och frågar "Vart är provrummen?" Skyller på att jag hade feber.. haha :p Vit skulle vara grymt snyggt nu i sommar då man är brun :-)

Trinidad

Mitt klantigaste minne:

När jag och en "flört" skulle hetta till det.. Han skulle sätta på glidmedel man satt igentligen på doftolja. Det sved ju som in i bomben. Så det var bara och skölja av, medans jag satt där och gap skratta. Blev inte så hett den natten kan jag säga :)



Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en gul känning min mail är trins.blogg@hotmail.com

*elina*

Svårt och välja ut det klantigaste jag har gjort men jag tar det senaste som hände ;)



För 2veckor sedan skulle jag vara duktig och rengöra ugnen, jag såg ingenting och lampan i ugnen fungerade inte. Jag tar en vanlig fönsterlampa, tar av skärmen för att se bättre. Lampan ligger nu i ugnen i ca 45 minuter (fastbränd mat är svårt att få bort) DÅ trycker jag ner min arm i lampan, tar inte bort den förrän 2 JÄTTE långa sekundrar senare och är lite röd. Äsch tänkte jag det blev ingenting låter lite kallt vatten i någon minut. Dagen efter börjar skinnet lossna och dagen efter det är det ett köttsår. Nu är det bara ett ärr kvar :)



Det är nog ett exempel på det klantigaste jag har gjort ! :P hehe

Om jag vinner vill jag gärna ha en rosa. Hoppas på tur ! :)

Mandiz

Vit!

klantigaste...hmm...

jag och en kille som gillade jättemycket satt och pratade då sa han jag måste fråga dig en grej. jag troddehan sklle fråga om vi skulle bli tillsammans, så jag utbrast direkt, såklart jag vill bli ihop med dig! då säger han, nej det var inte det ja skulle fråga, jag undra bah om jag fick låna 100 spänn! pinsamt!

jennifer

pinsammaste va nog när jag skulle gå på bussen, jah gick o pratade med några kompisar och tänkte inte på att visa upp mitt busskort, så jag gick bara, sen ropade chauffören på mig, men jag trodde inte de va jag, så han fick gå ut i bussen och prata med mig face-face, det var jätte pinsamt!

Anonym

ojj, glömde färg, men jag vill ha en gul om jg vinner! :)

Sissel

Mitt klantigaste måste vara alla jäkla gånger jag har spillt mat och dryck i min BH! Det är ett jävla kylskåp där nere.. Hahaha!



Jag skulle gärna vilja ha en svart!

Therese

Det klantigaste jag har gjort måste ha varit när jag jobbade på konditori och skulle slå in en tårta till en kund, men glömde TÅRTAN!!! Jag hade då gjort i ordning paketet med snöre och allt och märkte det inte förrän kunden påpekade att paketet var ovanligt lätt:P



Jag skulle gärna vilja ha den i blått:D

har även länkat till tävlingen:

http://tavlingsportalen.blogg.se/1210275994vinnklnninghoslily.html#comment



min mail: therese@vallnet.se



KRAM

Josefin

mitt klantigaste minne som förföljer mig även nu måste vara när jag fick i femman (!) och jag fick frågan vilken som var sveriges huvudstad och jag svarade göteborg?

haha, ingen hade ju sagt att det var sthlm till mig då ju (a)



jag tror inte att jag vinner, men om det nu skulle vara så .. så vill jag ha en gul :)

Caroline

Hej!



Jag har en del klantiga minnen att berätta.

För kanske 8 år sedan hade jag jätte bråttom iväg till stallet.

Jag hoppade upp på cykeln och tramapade i full fart ner för en låååång nedförs backe.

I höger hand håller jag mobilen oh i vänster håller jag i nyklar.

När jag i upptäcker i fasansfull panik att vägen tar slut, försöker jag slänga mig över handbromsarna, mn misslyckas totalt. Håller ju i mobil och nyklar.

Så jag missar helt och hållet att bromsa och flyger in i en skog och krockar med ett nedfallet träd.

Flyger över trädet och landar i brännässlor. AJ!

Klantigt värre.



En annan gång håller jag på att göra i ordning en häst jag skulle träna dressyr på. Slänger på sadeln på ryggen. Men plötsligt hejdas jag av en smärta i munnen. Stugbygeln har flygit ner och slagit ut halva framtanden. Haha :)



Hade en rätt jobbig och klantig dag igår på jobbet också.

Jag jobbar på hund/katttrim och det har börjat en ny tjej hos oss, kan kalla henne F.

Jag hade fått en katt jag skulle bada och torka. Du kanske vet hur dem ser ut, var en Helig Birma. Lång päls med isblåa ögon.

Ivilket fall jag sätter ner katten i duschen, drar långsamt på kranen och katten stretar emot och jamar som en tok.

Vi hann börjar schamponera och dona.

När F sen ska skölja av schampot och jag håller i katten, så får den ett ryck.

Den flyger upp och attackerar mig, river sönder mina armar och min tröja. :(

Hyffsat klantigt.



Jaja, OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha den VITA klänningen :)

Caroline H

Hej!



Jag har en del klantiga minnen att berätta.

För kanske 8 år sedan hade jag jätte bråttom iväg till stallet.

Jag hoppade upp på cykeln och tramapade i full fart ner för en låååång nedförs backe.

I höger hand håller jag mobilen oh i vänster håller jag i nyklar.

När jag i upptäcker i fasansfull panik att vägen tar slut, försöker jag slänga mig över handbromsarna, mn misslyckas totalt. Håller ju i mobil och nyklar.

Så jag missar helt och hållet att bromsa och flyger in i en skog och krockar med ett nedfallet träd.

Flyger över trädet och landar i brännässlor. AJ!

Klantigt värre.



En annan gång håller jag på att göra i ordning en häst jag skulle träna dressyr på. Slänger på sadeln på ryggen. Men plötsligt hejdas jag av en smärta i munnen. Stugbygeln har flygit ner och slagit ut halva framtanden. Haha :)



Hade en rätt jobbig och klantig dag igår på jobbet också.

Jag jobbar på hund/katttrim och det har börjat en ny tjej hos oss, kan kalla henne F.

Jag hade fått en katt jag skulle bada och torka. Du kanske vet hur dem ser ut, var en Helig Birma. Lång päls med isblåa ögon.

Ivilket fall jag sätter ner katten i duschen, drar långsamt på kranen och katten stretar emot och jamar som en tok.

Vi hann börjar schamponera och dona.

När F sen ska skölja av schampot och jag håller i katten, så får den ett ryck.

Den flyger upp och attackerar mig, river sönder mina armar och min tröja. :(

Hyffsat klantigt.



Jaja, OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha den VITA klänningen :)

Johanna

Klantigheter händer titt som tätt och senast idag.

Var på Vero Moda för att dom hade klubbdag och tänkte att jag skulle utnyttja mitt presentkort som legat i plånboken bra länge, så plockade på mig lite grejjer och vad tror du jag gör när jag står i kassan? Jo jag drar mitt kort och ska betala med det...



Mail: myzjojo@hotmail.com

färg: rosa (vågar aldrig satsa på mycket färg men nu ska jag sluta mesa)

Ida

Mitt klantigaste minne:

Jag gick i 5an och skulle cykla till skolan med min gitarr. Jag spände fast den på pakethållaren men för säkerhetskull så höll jag fast den med ena handen, så jag hade bara en hand på styret. När jag nästan är framme vid skolan så ser jag en kille som jag var kär i då stå och krama om en annan tjej och självklart så kunna inte jag slita mina ögon från dom, så vad händer? Jo jag märker inte att jag har kommit till en kurva + att jag cyklar rakt mot buskar, innan det var färdigt så låg jag där i busken men en gitarr som gick sönder och cykeln var inget att hurra över heller och killen som jag hade sett börja på att garva. + det gick en massa gymnasie-elever förbi, skapligt pinsamt.

Om jag vann så skulle jag vilja ha färgen vit :)

elli

mitt klantigaste o pinsammaste minne är för ett par år sedan (när det var populär med lunarstorm) jag gick i 8an kanske. så var jag inne på min kompis lunar och såg att en kille skrivit i hennes gästbok. så då skriver jag till kompisen på msn "känner du jocke?" hon "ja vadådå?" jag "han är ju råsnygg!" sedan visar det sig att min kompis glömt att berätta att hon träffat en ny kille och denna jocke sitter alltså nu hemma hos henne vid hennes msn o det är honom jag skriver allt detta till. SÅÅÅÅ pinsamt! :(

jag vill gärna ha den vita klänningen i storlek M, lagom till studenten :D:D ellibelli89@msn.com

Nina

Mitt mellan namn är nog klantig, känns som om man jämt säger saker som man inte bör säga, gör saker som man inte borde göra. Haha! Men det mest klantigaste jag gjort är nog ändå när jag och några tjejer i klassen satt kvar på rasten i klassrummet och jag trodde verkligen att vi var ensamma, och så började vi eller jag prata om en tjej i klassen som vekrligen bara är för mycket.



Efter en stund så kollar jag bakåt och vem sitter in inte bara tre meter bakom mig? Jo HON! Jag ville bara sjunka genom marken! Visserligen stog jag för det jag hade sagt, MEN så grym, att säga det raktupp i ansiktet kändes bara för dumt, och framför allt KLANTIGT! Usch!



Om jag vann skulle jag vilja ha en vitklänning :)

jennifer

Klantiga minnen har jag inte precis brist på!

En gång skulle jag cykla hem från min kusin, och då var jag tvungen att cykla ner för en lång backe. När jag skulle svänga åt ett håll efter backen fick jag en fluga i ögat och kunde inte se någonting! Jag styrde bara cykeln utan att veta vart jag hamnade. Jag cyklade såklart omkull.. Lyckat värre! En annan gång när jag gick i 1:an skulle jag cykla igenom sådanna där saker som är vid järnvägar. (Som man måste cykla runt). Jag skulle förstås vara cool och cykla igenom dem, men det gick inte precis som jag hade tänkt mig. Jag lyckades ta mig igenom den ena, men den andra kom jag väl bara halvvägs i. Jag cyklade omkull och fick ett ärr på ena knät. Som jag har kvar fortfarande, 5 år senare.. Haha, cykla verkar inte vara min turgrej precis. Fast jag lyckas ju klanta till det jämt annars också. Tillexempel när jag skulle laga mat, själv.. Då hade jag satt på ugnen för att jag skulle ställa in något där. Och efter ett tag kom pappa och frågade om jag hade kollat ordentligt i ugnen så det inte stod någonting där. Nej, såklart hade jag inte gjort det. Och det visade sig att det stod en stekpanna därinne som höll på att smältas. Eller igår, när jag spelade badminton med min kusin. Så drog jag till bollen allt jag hade och bollen fastnade i en växt som växer efter husväggen, längst upp. Nästan uppe på taket hamnade den, och dit nådde ju inte precis vi. Så jag fick gå och hämta pappa och han kunde ju inte heller komma åt den. Så det var bara att trampa ner till garaget och hämta en stege och bära upp. Med den gick det ju lite bättre sen då. Men så mycket krångel för en sådan liten sak. Så går det när man är klantig. Och det är verkligen typiskt mig. Menmen, nu fick du lite klantiga minnen! Hahaha. Om jag nu skulle ha turen med mig så vill jag ha en VIT klänning. :) Kram!

Linn

Mitt klantigaste minne är nog när jag en dag var på stan. Hade plockat på mig en hög kläder, och när jag skulle gå och prova orkade jag inte böja mig ner för att kolla om provhytten var ledig(eftersom jag hade så mycket kläder) och tog förgivet att den var de. Så jag öppnar dörren och försöker komma in, när jag sammtidigt hör ett lite "ööööööh.. uräkta?" Där inne står en man i endast kalsonger, snabbt som attan springer jag ut och gömmer mig längst ner i butiken! Snacka om skämmit!!

Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha den vita klänningen i storlek XS=)

linn667@hotmail.com

Mia

Det här är så pinsamt att jag egentligen drar mig för att berätta det... Jag hade bokat tid för massage, detta var ett antal år sedan. Det var en manlig massör. På något sätt så hörde jag inte riktigt vad han sa när han instruerade mig för vad jag skulle ta av mig, eller så mumlade han väldigt mycket... Jag trodde iallafall att han menade att jag skulle ta av mig alla kläder, så det gjorde jag. Jag stod där helt naken när han kom in igen. Och det var ju tydligen helt fel, han blev väldigt generad och jag blev extremt generad... men hursomhelst sa han ingenting så jag fick ligga där naken under handduken och känna mig rätt så plågad istället för avslappnad resterande 45 min... Usch, jag försöker verkligen radera den här händelsen ur minnet, men det är svårt när jag gjorde misstaget att berätta om det för min nuvarande man. Han drar sig inte för att då och då mobba mig för denna händelse, han försöker rekonstruera det som att jag gjorde någon sorts medveten sexuell invit, men så var det verkligen inte!

Jag har länkat till tävlingen på min blogg! Jag vill gärna vinna den svarta klänningen!

fanny

när jag var på grönan förra sommaren så klantade jag till mig i de där rörliga trapporna i lustiga huset. jag kunde egentligen gå i dem och hade lyckats flera gåger tidigare. jag kom ur takt typ och tappade balansen. några ur den långa kön skrek till lite och sedan stannades trappan för min skull. det var ganska pinsamt faktiskt men efteråt så skrattades det rejält!



om jag vinner så vill jag ha en gul klänning.

Jessie

Sista klantiga saken jag råkat ut för är denna:



Vi hade föreläsningar i stadshuset en dag, och vi stod utanför föreläsningssalen eftersom det var paus. Det bjöds på vatten och frukt, och min kompis tog ett glas vatten. Av någon anledning "råkade" jag trampa honom på foten, vi brukar ha våra fajter (fick ta det lite lugnare eftersom vi var i stadshuset, därför blev det bara ett tramp på foten).

Han lyfter handen med vattenglaset över mitt huvud och hotar att hälla det över mig. Och eftersom jag varit med förut vet jag att han inte skulle banga, utan verkligen var på väg att hälla det. Så därför kastar jag mig bort från honom, samtidigt som jag duckar. Tyvärr går det förbi en oskyldig, främmande kille som jag råkar köra mitt huvud i magen på! Klantigt värre!



En blå klänning, strl S hade varit perfekt ifall jag vann!

sandra

jag är född klantig och lyckas med det mesta. för att ta några exempel - en gång när jag cyklade hem från stallet, (brant nedförsbacke med kraftiga kurvor) glömde jag svänga, fastnade med foten i säkerhetskanten på sidan av vägen (den som ska hindra bilar från att köra ner i diket) och flög tillsammans med cykeln rakt ner i diket. medans jag låg där hann jag se både min styvfar och dåvarande bästa vän passera i varsin bil, vinkandes.

snubblar på golv utan kanter och när jag ska slå min pojkvän är det alltid mig själv jag skadar mest av olika anledningar, antingen missar jag totalt och hamnar i väggen istället eller så råkar jag träffa boken han håller i handen eller något annat klantigt. då skrattar han åt mig. alltid. oftast får det mig att försöka slå honom igen men självklart slutar det likadant då, blåmärkena hamnar på mig.



hoppas på att vinna den svarta!

Mie

Jag sov över hos min pojken en gång (naturligvis har jag gjort det flera gånger, hehe) när han fortfarande bodde hemma. Så när vi skulle gå upp på morgonen så hade jag på mig ett linne som satt löst och lagom uringat. Jag orkade inte ha BH på mig eftersom vi precis hade stigit upp och skulle ändå byta om efter frukosten. Men i alla fall, min pojkväns mamma ropade på mig för hon skulle visa mig en sak i en tidning. Så jag gick till henne och så lutade jag mig fram, efter typ fem sekunder säger hon "eum, du borde nog stoppa in den där", jag bara "öh.." och sen tittar jag ner. Där hänger mitt ena bröst utanför uringningen. Och som grädde på toppen, naturligvis stod min pojkväns tvillingbror bredvid mig, han hade blivit nyfiken när hans mamma hade kallat på mig. Jag vet inte om han såg det eller inte. Men bara att hans mamma såg det var riktigt pinsamt, vi hade inte varit tillsammans i mer än ett par månader. Behöver jag säga att jag från och med då alltid har en BH eller en riktigt t-tröja på mig när jag är där?



Om jag vinner, så skulle jag vilja ha en svart klänning.







alisa

många klantiga saker har man gjort hehe, men något som jag inte kommer kunna glömma någonsin, är: För flera år, då när jag dracka lite mer än jag borde hehe, hade jag och några kompisar precis vart på fest, och gick ut och ställde oss bland våra cyklar, jag tog min och stod där och "cyklade runt" medans jag väntade på dem andra, plötsligen ramlar jag, men både jag och mina kompisar skrattar åt saken och forsätter kvällen som ingenting hade hänt, men dagen där på hade jag jätte ont i armen! Senare den kvällen fick jag åka till akuten och det visade sig att jag har brytit armen, mindre bra =/ så nu har man ett ärr för livet, men men sånt hände :P

Om jag vinne skulle jag gärna vilja ha en rosa :D

hannah frelin

jag provar igen :):)

dock med samma pinsamma grej! :/ haha.



en grej som är ganska klockren (såhär efteråt) och ganska klantigt, är när jag var ca 12 år. Jag o min familj var ute i Valbo köpcentrum för att handla lite kläder osv. När vi sedan skulle gå till bilen, & gick på parkeringen, så var jag helt i mina egna tankar, och SWISH, rätt som det är ligger jag på backen. Jag fattar ingenting, men min familj & människor som har sett vad jag gjorde stod och as-garva! Jag reste mig upp och kollade bakåt och undrade såklart varför jag hade ramlat. När jag kollar bakåt ser jag, TRO DET ELLER EJ, ett BANANSKAL som ligger på marken. Jag halkade alltså på det..



nu efteråt skrattar jag bara när jag tänker på det, men jag kan tänka mig vad jag skämdes då. mamma sa att jag blev jättesur! :p haha. Men, det är sånt man får bjuda på :) Innan det här hände, trodde jag förstås att det bara hände på filmer. Jag har tidigare idiot-förklarat folk som har halkat på bananskal , men jag kan inte säga något längre! :) haha.



Jag hoppas såklart på vinst. Jag tror klänningen blir oerhört fräsch till sommaren, till en brun kropp :) jag skulle vilja ha en VIT om jag vann :)

Rävöra

http://midnattsbarn.blogg.se/1210371218sommarklnning.html



Jag var 15 år och det var sommar. Jag umgicks med en kille en del, och min mamma var lite orolig så hon förmanade mig:

"Du gör väl inte något med någon du inte känner?"

Det hade jag inte tänkt, men det var inte det jag svarade mamma, utan:

"Jag känner honom visst det!"



Det var inte ett sätt att lugna mamma på :)

Om jag vinner vill jag ha en vit klänning.

Sophia

Mitt klantigaste minne var nog när jag gick i 9an och klassen skulle åka skidor i Romme. Man kan säga att jag var klantig hela dagen. Det var första gången för mig att åka skidor och jag hade problem hela dagen, först nere vid marken kunde jag inte ta mig fram på skidorna för jag visste inte hur jag skulle röra på benen! Trodde inte att det skulle vara så svårt som jag tyckte att det var. Iallafall, när jag äntligen hade tagit mig fram med hjälp av vänner så åkte vi liften upp. När jag sen skulle hoppa av liften ramlade jag och hade hur svårt som helst att ta mig upp, så där stod en från personalen och skrek på mig "Du måste gå därifrån så dom andra inte ramlar på dig!!" och samtidigt som hon säger det kommer det folk bakifrån och välter omkull pga. att jag inte har tagit mig upp än. Som sagt var det min klantigaste dag och ni kan bara tänka er hur det såg ut på vägen ner, jag kan iallafall säga att det tog 2-3timmar för mig. Så med den erfarenheten tänker jag aldrig sätta mig på ett par skidor igen!



Om jag vinner skulle jag vilja ha en gul klänning

Kay Tee

Efter att vi hade gjort NP, så hade vår klass slutat för dagen.

Så jag bestämde mig till att sticka till bryggan i väntan på bussen till Hbg, för att njuta av solen, vid stadsbiblioteket för att äta frukostbulle som jag inte hann äta till frukost.. och ni vet ju hur frukostbullar blir efter att ha blivit köpt nårra dar.. dem blir alltså torra vid kanterna och fortfarande lite mjuk inuti.. såå självklart slängde jag dessa kanterna/resterna från bullen ca 1 m ifrån mig och åt det som var kvar. Men det som jag inte hade tänkt på var att efter ca 2 minuter så kunde alla mås och alla sorters möjliga fåglar som finns i Halmstad flyga emot mig!!

JAG FICK VÄRSTA PANIKEN OCH SPRANG DÄRIFRÅN SAMTIDIGT SOM JAG SKREK !!! Hhaha, ja, ni kan ju tänka på hur många som var där som kan ha möjligtvist sett det, om man befann sig i centrala Halmstad.



// Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit =D

Identity

Det klantigaste jag gjort var nog när jag och en tjejkompis var och badade, sen tappade jag bort henne i poolen, men så såg jag henne... Jag simmade dit och hoppade på hennes rygg och kramade om henne och sa "DÄR är du ju!!". då vände hon sig om och jag såg att det var ju inte alls min kompis, det var bara en annan blond tjej med en likadan bikini som min kompis hade på sig =/

Jag hoppade snabbt av från hennes rygg och simmade därifrån, och så fick jag syn på min vän som sett allting och stod och skrattade så hon höll på dö!

det var lite pinsamt faktiskt... =/



Och jag skulle vilja ha den svarta klänningen om jag vann :)

Peggs

Dethär är verkligen SJUKT!!

Det klantigaste jag någonsin gjort var när jag råkade trampa på min kompis klänning. Den var lång och hade väldigt smala axelband. Vi var på en bal. Herregud, hur lyckades jag? När jag trampade på klänningen så åkte halva klänningen av. Det kom ett ljud som när tyg går sönder "kschh". Ena axelbandet gick sönder. Stackars henne! Har fortfarande jätte dåligt samvete trots att det har gått ett halvår! Fast egentligen var det liiite kul :p

Helle

såklart hände det på fyllan.

Jag och min kompis var på en nattklubb. Då kom hon på en idé att jag skulle sätta mig på hennes axlar och så skulle hon gå runt med mig på dansgolvet på det sättet. Vi gjorde det och alla tittade på mig. Men det pinsamma kom sen. Min kompis släppte mig och jag var inte beredd. Jag ramlade på ett klumpigt sätt mitt på golvet och alla såg på. jag ville bara sjunka genom golvet och försvinna för gott. Det var rätt klantigt

Helle

glömde färg (A)

Svart skulle jag vela ha :)

Natalie

Det pinsammast & klantigaste som har hänt mig är följande;

Jag och några kompisar var på Liseberg en dag och jag som hade druckit typ 3 liter vatten den dagen sprang på toa ett antal gånger. Jag hade en skortklänningsliknande topp och ett par tights till det. Det som hände var att i brådskan fastnade skortan under tightsen. Sådär gick jag i Gbg, på Liseberg med rumpan skymtande därbak i flera timmar utan att någon sa ngt! Tillslut kom en ung kille fram till mig och sa att det var olagligt att blotta sig på offentliga platser..



Nej usch. Hoppas denna pinsamma upplevelse går från ngt negativt till positivt om jag vinner. Då kanske det var.. meningen? haha



Om jag har turen att vinna vill jag gärna ha en svart klänning :)





natalieakyol@windowslive.com

Felicia

Jag har ett klantigt minne från när jag visserligen var ganska liten, men vi var iallafall på min pappas restaurang, jag, min syster och min faster. Vi hade varit på Vattenfestivalen som då brukade vara i kungsan, så hade jag fått en sån där heliumballong som åker upp i luften om man släpper den... Så var vi iallafall på restaurangen, och det var kväll så det var rätt fullsatt. Jag håller i min ballong men råkar släppa taget, så jag skriker över hela restaurangen "ÅH NEJ MIN BALLE"... Alla kollar på mig, och likaså min syster med en sneblick och springer fort ut från restaurangen med mig! hur tusan skulle jag veta att balle betydde något annat en ballong? haha!



Om jag var tilräckligt klantig så skulle jag vilja ha en rosa klänning!



Cosylife@live.se

MARRUE

jag gör så pinsamma saker hela tiden, men jag kan ta ett som jag gjorde senast:



jag låg och solade på balkongen och hade musik i öronen. jag började sjunga, väldigt väldigt falskt. och när man har hörlurar så hör man ju inte hur högt man sjunger eller någonting runt om kring - man hör ju bara musiken. och sen så efter ett tag tog jag av hörlurarna och slutade sjunga och efter ett tag hörde jag grannarna under typ as garva och typ ba: fyfaaan vad falskt och sen började dom skratta igen.. jag kastade mig in och stängde balkong dörren så fort jag bara kunde. PINSAMT VÄRRE ! ( min granne är typ 1 år äldre eller nåt och skit snygg, ett minus liksom )



jag skulle vilja ha klänningen i vitt :)

MARRUE

jag vill ha den i svart, jag skrev fel. x)

SARA

Det klantigaste jag gjort var när jag & min kompis åt på mcdonalds. Vi skulle precis gå och sätta oss jag hade pommes, hamburgare & en läsk på brickan. Sedan när jag ska gå till det bordet jag hittade märker jag inte att det är lite upphöjt golv där, så jag flög och ramlade med brickan. Alla pommes flög iväg och drickan rann ut... snacka om att jag hade ALLAS blickar på mig :( pinsamt!



önskad klänning: vit

mailadress: saraheterjag-@hotmail.com

bitte

Det klantiaste jag gjort var när jag gick mitt på öppen gata. Smubblar över en jättestor och tydlig låda som låg på gatan. Gick rätt in i den gör världens volt och landar på backen. Mitt i stan där ALLA såg ooch tänkte säkert vad det är för en dum idiot!



bitte0007@hotmail.com

Alice

Mitt klantigaste minne som jag kommer på nu iallafall, är när jag och min kompis var hemma hos hennes kille och kollade i fotoalbum från när han var liten. Det var lite sådär stelt så jag försökte komma på nåt smart och säga. Rätt som det var dök en bild på han och nån som solade i bakrunden. vad tjock hon är som ligger där hör jag mig säga. hon var inte ens tjock, inte ens i närheten men det var det jag kom på. Och såklart var det hans morsa!



Jättekul!

ha det bra kramkram

Alice

Förrästen en rosa klänning :D



kram igen

emmelie : )

åh när jag såg denna tävling blev jag överlycklig! eftersom jag har så mkt brist på klänningar just nu.

Okej det klantigaste minne jag har.. haha jag är en sån där människa som gör något klumpigt varje dag..

Bortsett från standardgrejerna som att prata med fel person och halkat på klackarna.. så är nog det mest pinsamma jag någonsin gjort är en gång för rätt länge sen.. jag hatade verkligen en person extremt! hon var verkligen världens i särklass jobbigaste människa :b Nehmen iaf. så har jag haft en tendens att skriva fel mob.nummer i min mobil.. och så trodde jag att jag hade tagit bort hennes nummer.. men så vare två nummer som var väldigt lika varandra.. så jag började ett sms med "Heej, vad gör du? jag saknar dig! <3" haha du fattar :P och jag fick ett lika glatt sms tillbaka.. och jag tog förgivet att det var från min bror som vart borta ett tag..jag hade skrivit till.. men sen nåra dagar efter fick jag från samma nummer där det stog: " Vill du ses imorgon?" jag tyckte det var konstigt eftersom jag trodde det var min bror!! sen kollade jag upp nummret och det visade sig va från den här personen som jag inte ville ha att göra med.. allt blev så fel! och allt jag skrev var: Nej det vill jag inte.. och sen dess har hon inte hört av sig :) haha. Men jag kännde mig verkligen jätteelak och klantig! så kan det gå haha.

emmelie :)

om det skulle va så att jag vann skulle nog en vit eller svart klänning bli bäst :)



emmelie.h@hotmail.com

Elin

Hej Linda!

kul tävling om jag vinner vill jag ha en svart klänning :)



Mitt klantigaste minne hände för inte så länge sedan.

Jag var hemma hos en kompis som bor i ett höghus. Vi hade skojbråkat så jag sprang upp före i trappen och lodsades att vara arg. När jag var några trappor högre upp än henne så skulle jag skrika nått till henne så jag sticker ut huvudet genom "staketet/gallret" som är under räcket. När jag har gjort det och skrikit det jag skulle göra till henne så skulle jag ta ut mitt huvud. Men vad upptäcker jag då? Jo att jag har fastnat med huvudet där... Jag får panik och börjar skrika. Min kompis springer upp för trappan och försöker hjälpa mig. Samtidigt kommer en äldre gubbe och några av hans vänner ut från en lägenhet någon trapp längre ned och undrar vad som står på. När jag roppar och säger att jag har fastnat med huvudet råkar jag spotta en av hans vänner i ansiktet. Det var verkligen klantigt och är mitt klantigaste ( och pinsammaste) minne....

maria

Ett av alla mina klantigaste minnen är från någon gång på mellanstadiet. Vi hade en gammal dator som pappa köpt av en bekant till familjen. Vi barn använde den till att spela Othello och rita i föregångaren till Paint. Vad mamma och pappa använde den till har jag ingen aning om, det fanns liksom inte så mycket att göra med den. Efter ett tag tröttnade man liksom på det där med spelet och ritandet och jag lekte en dag med lite olika menyer. Plötsligt upptäckte jag att man kunde ändra färg på menyernas texter. Spännande tänkte jag och bytte till vit text. Och sen såg man inget mer eftersom bakgunden redan var inställd på vit, och jag hade ingen aning om hur jag skulle ändra tillbaka det. Jag har än i dag inte vågat berätta för mamma och pappa att det var jag som förstörde den där datorn som snabbt kasserades.





En klänning i svart vill jag ha om jag vinner.

Helena

Om jag vinner vill jag ha en svart klänning!



Det finns inget klantigt jag inte har gjort, halkat, snubblat, gått in i diverse bort och lycktstolpar! Men det pinsammaste var när jag just börjat sexan och gick med en kompis till mig och dom då jättetuffa jättesnygga niorna gick precis bakom oss, och tror du inte att just den gången skulle jag lyckar gå in med halva kroppen i dörrkarmen! Huur pinsamt som hellst och det blev inte bättre av att dom stora niorna bakom mig skrattade..men nu sex år senare har jag som tur är lagt det bakom mig (dock går jag fortfarande in i dörrkarmar..)

Jennifer

Väldigt snygg klänning (tur att jag han just i tid för att vara med :P)



Hum jag har gjort mycket jävigt klantiga saker, men en av de mest pinsamma måste vara när jag var på stranden. Jag hade på något sätt bestämt mig för att ta med mig en liten handduk istället för en lite större, man vill ju inte bära så mycket...



Men alla fall, så står jag där inlindad i min fina lilla handduk som knappt täcker rumpan. Men av någon konstig andledning så bestämmer jag mig för att byta om (alla mina kompisar, vara av 3 är killar sitter som sitter och solar bredvid mig)aa så då tänker jag att jag ska vända mig om för att få lite "privacy". Tar sedan snabbt av mig bikinitrosorna, för att sedan inse att mina torra trosor ligger i väskan. Jag kommer alltså att behöva böja mig framåt för att plocka fram dem. Medans jag står och tänker över detta, så frågar min kompis "vill du ha en dricka?" Jag snurrar runt och tar emot drickan. Dock var detta i augusti och det surrade runt rätt många getingar på stranden. Så där står jag rätt panikslagen utan trosor i världens minsta handduk och med en dricka i handen och getingar surandes runt huvudet. Mina kompisar som tittar väldigt intresserat på mig (för det vet att jag är rädd för getingar) sen så på något sätt så är en geting på väg att landa på mig så jag snubblar bakåt över min väska, spiller hela dricka över hela, samtidigt som knuten på handduken går upp och handduken till större delen ramlar av, jag får panik efter som jag nu har Coca-Cola över hela mig, slänger handduken åt sidan och springer panikslaget i klädd endast en bikinitopp överstranden mot vattnet. Dock så lyckas ramla över en leksaks bil (eller nåt liknade) Sedan medans jag ligger med ansiktet i sanden, så hör jag en liten unge säga "Men kolla mamma, en rumpa" En liten fyra åring sitter då och pekar på min rumpa.



Mamman som (alla andra på stranden) följt min galna skrikande fram marsch, tittar med stora ögon på mig. Som "tur" var kom en av mina kompisar, och la ursäktande en handduk över mig. Senare när jag väl var tillbaka mina kompisar så på sa en av dem "Gud Det där skulle man filmat". Jag är säker på att detta var en kooperations teori för att få mig att skämma ut mig totalt.



Men jag gör klantiga saker hela tiden, så som en gång cyklade jag rakt in i en trafikbom, Prutar mitt under ett föredrag, ett flertal gånger har jag gått rakt in i en del av en trappa (som liksom sticker ut i exakt rätt höjd för att man ska slå huvudet i den), Snubbla på saker som inte finns, Sytt fast mig i en symaskin (vilket gjorde väldigt ont) en annan gång var jag så desperat kissnödig att jag sprang rakt in på toan och satte mig och kissad MED trosorna på (det var verkligen så dumt) som tur var jag hemma så det var ingen som kunde bevittna min klumpighet. Dessutom har jag en tendens att missuppfatta saker, som studera kan ibland bli suga…och liknade saker som kan bli väldigt skumma.



Jag skulle nog vilja ha den svarta!! Man måste ju ha en "Little black dress". Hoppas allt mitt klant ger "lön för mödan" :P Min mejl är angelicserene@hotmail.com

Opps Jag skrev visst en hel uppsats här...

/Jennifer

Jennie

Mitt klantigaste minne var när jag och min kompis var på Liseberg och vi stod i kön för att åka flumride. När det väl var vår tur sprang jag fram till båten och klantig som jag var halkade jag och åkte ner med båda benen i vattnet. Det var riktigt pinsamt eftersom det var när där var som mest folk. Snacka om att jag fick mig en tur i karusellen redan innan vi åkte !



Jag skulle vilja ha klänningen i lila :) Min mejl; Hotdogan90@hotmail.com