Löshår från Xtend.nu


Idag fick jag ett efterlängtat paket från Xtend.nu. Paketet innhöll clips-settet ovan och färgen passade faktiskt mitt hår riktigt riktigt bra. Jag fick dock beställa två extra tränsar, då mitt hår är så otroligt tjockt. Ett vanligt clips-paket brukar annars räcka till de flesta. Kvalitén på håret är kanon och den matchar mitt eget hår riktigt bra.


Xtend har både smådelar och hela set med clips i massor av färger. Dessutom har dem slingor, tränsar och tillbehör till riktigt bra priser. Du kan handla mot 14-dagars faktura och möjligheten till flera delbetalningar finns också. Xtend är ett seriöst och hjälpsamt företag, så kontakta dem om ni har några frågor.

12
ellinor

Visa gärna bild på när du har det isatt :))

för och efter bild liksom :)

Wictoria

Åhh va fint :)

Fredrik Frisören

Trevligt!

J o s e f i n

Åh jag vill gärna se resultatet :)

Angelina

vill se resultatet sen :)

Mathilda Johansson

Hej =) Hur länge brukar du kunna ha din förlängning tills den är sliten? Har provar många hårförlängnigar med aldrig hittat bra kvalite.

Är de bra kvalite?



Emma

var skriver man in rabattkoden? :P antingen så är jag helt trög eller så har jag inte hittat vars man skriver in det :P

Jannike

idag fick jag mitt löshår från xtrend och jag är supernöjd! Svårt att hitta ett hår som stämmer exakt överens med mina slingor - men det här var perfekt!! och som pricken över i: 10% rabatt! Tack! :)

annika

jag är jätte gärna med och tävlar om löshår hos dig :).

färgen heter #2 :)



Ha det bra

lavisa

Är du nöjd med deras hår? hur länge håller det osv? Funderar på att köpa (:

Maja

Finns det inget vågigt hår där? Hittar inget... :(

Emelie

har frågat förut och frågat igen och vorre tacksam för svar då jag ska beställa hårförlägning därifrån men vet inte vad jag ska beställa, vill beställa precis samma som du gjort men hittar inget paket där de har det ?? hittar bara clip on med 2x18 med 3 clips 2x10 och 2x4 men du har 4 olika breddar och sen 4 st clips på en ?? Ser inte att det finns det samtidigt som det bara finns 18, 10 och 4 cm bredd ??

Vorre så tacksam för svar då jag måste ha hårförläning senast tisdag nästa vecka..!

Ha det bra Emelie