Har du tråkigt?

Tjaae, du kan ju alltid spana in disskutionen kring mitt smeknamn "kanin".
Undra när det kommer komma upp en kommentar om att Kissie klagade på min "lilla överläpp" och nu skall förstora sin egen. Var det inte jag som behövde de? Personligen är jag glad för att jag kan acceptera min lilla överläpp, som den är.

Fy fasen vad skönt det är att kunna skratta åt tragiska personer.

Nä, här luktar de "sugen-på-bloggräl-intriger-och-smutskastning" och som vanligt kommer jag INTE ställa upp på det. Kissie får väl härma vem fasen hon vill då. Om hon vill bygga en blogg på kopierande från andra bloggar så är väl det upp till henne, se det som smicker istället. Jag orkar bara inte bry mig längre..


EDIT: Kändes som om jag tog ett steg tillbaka i mina framgångar och sjönk till deras nivå.
Och det tänker jag INTE göra! : ) Positiveteeeeeeet var de ja - UUUUHHM  *meditation* haha.

För övrigt så har jag beslutat mig för att publicera även smyckes tävlingarna.
Minst en kommer upp under natten.
7
Wysteriia

Om du inte bryr dig så tycker jag du ska sluta skriva om Kisse :P

J o s e f i n

Det enda jag kan göra är att skratta. Skratta åt hur patetisk kissie är :)



Stå på dig, du är 1000000000 gånger bättre än henne!

Jaana

jag förstår inte vart "kanin" kom ifrån? ingenstans på hela dig påminner om en kanin.. Aja kissie är ändå bara ett litet barn och kan inte hantera sin svartsjuka, Hon är väldigt omogen för sin ålder och beter sig som 13 när hon ändå fyller 18 alldeles strax... ta inte åt dig, du är en mycket bättre person än vad hon är och det märks på bloggarna och hur ni skriver.. Hon är aggressiv och du e så go :)

Alexandra

Om du inte bryr dig kanske du ska sluta skriva om henne då? Och om det är det där med önskelistan du menar att hon härmat dig med så tycker jag inte alls det. Du går för långt isåfall. Jag tyckte din blogg var bra förut, men nu? 80% om gratissajter och 10& gnäll och 10% anna skit. What`s the deal?

Molly

Du är jättesöt och hon är säkert bra avundsjuk.. Hon gillar säkert ditt utseende egentligen men vågar inte säga det. Det tror jag :) Keep going! Du är bra.

Linn

Jag fattar inte hur bloggkomentatorerna orkar driva en blogg om andras skitsnack o spela på folks känslor. Fult!

Isabelle

Vet du vad? Låt henne göra alla de sakerna, det kommer upp i så småningom. Men jag måste säga dig att Du har den bloggen Jag och många läser för att den är Bra och för att du verkar vara så en himla go tjej. Du skriver bra och intressant. Många läser Kissies blogg bara för att få skratta.Vad är bäst? Du har skapat en framgångsrik blogg utan att klanka ner på folk eller försöka provocera. Det är berundransvärt om något. Hur många skulle inte vilja sitta på din plats? Tänk så istället. Din blogg är den jag klickar mig in på först av alla bloggar. När en peson letar fel på en kan man dra slutasten att den inte har något liv. Så burkar jag tänka ;D. Jag vet att det är lätt att fokusera på dåliga kommentarer och kritik. Men blunda för dom och ta åt dig av det positiva. Ska dessa människor få en att må allt annat än bra? Hell no!